Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kaffeverket S:t Eriksgatan

4,7 • 6 recensioner
Kaffeverket S:t Eriksgatan

Enligt många vasastansbor är Kaffeverket ett av stadsdelens absolut bästa ställen. Med mackor som görs med de bästa råvarorna, en hel del kärlek och mängder med goda pålägg, tillmötesgående personal och skön miljö har man en god grund att stå på. Brödet som mackorna görs på är ett surdegsbröd som levereras direkt, rykande färskt från närliggande Bakery & Spice. Beställ en saftig variant med cream cheese eller en lättare lunch och slå er sedan ned på uteserveringen som är perfekt för soliga dagar.

Se även Kaffeverket Snickarbacken 7, Kvarteret, Gast

Användarbilder på Kaffeverket S:t Eriksgatan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 okt 2018

En av de få ställen som erbjuder frukostmeny hela dagen. Gröt, chiapudding, mackor, eko-ägg, färskpressade juicer, over-night oats etc. Bullar

Deras avokado macka är ett måste. !Så simpelt men så gott.

God kaffe.

Trevlig per... Visa hela »

27 apr 2017

Stort fan av kaffeverket.

21 mar 2018

Kaffeverket är ett av mina favorit frukostställen, mest pga att lokalen är rymlig och känns väldigt fräscht. Jag är även ett fan av deras matcha latte. Om ni inge testat en matcha latte så skulle jag definitivt ta den första på Kaffeverket fö... Visa hela »

19 maj 2016

Overnight oats❤️❤️ Bäst frukost

27 jan 2016

Stort utbud av frukost! Väldigt god gröt som jag definitivt kommer att komma tillbaka och äta igen.

7 okt 2016

Trevligt ställe! Trevlig personal, mysigt folk som hänger här, goda mackor, bra fart på wifi:t. Lite för högljutt och litet att sitta och jobba en hel dag. Men 2,3 timmar funkar utmärkt.