Systrarna Andersson

3,9
9 betyg
Redigera Systrarna Andersson

Systrarna Andersson har funnits vid Sankt Eriksplan sedan 1930 och var tidigare ett hembageri. Idag serverar de frukost, lunch och fika tillagat på naturliga råvaror i klassisk cafémiljö med avslappnad atmosfär. Stanna länge eller handla med dig takeaway, bakverk och kaffe i farten.

På hörnet i korsningen Karlbergsvägen/Birkagatan hittar du Systrarna Andersson, ett stenkast från Sankt Eriksplan. Hit är du välkommen för att inhandla ditt frukostpaket, äta veckans lunch eller ta en fika i lugn och ro. På menyn hittar du exempelvis avokadomacka, bowls, omelett, söta bakverk, juice och kaffe. Det går även att stanna till på en AW med vin och öl.

Stämningen är avslappnad - här är tanken att man ska känna sig som hemma och kunna stanna länge eller bara plocka med sig någonting på språng. Man lägger stor vikt vid personlig service och att gästerna ska känna sig sedda och väl bemötta. I lokalen möts gammalt och nytt i en hemtrevlig inredning där inspiration från traditionella lanthandlar möter trendiga detaljer. Caféet passar perfekt för dig som gärna vill sitta länge, oavsett om du har sällskap eller inte.

Här är även din fyrbenta vän välkommen.

Användarbilder på Systrarna Andersson Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Systrarna Andersson av David L.
  • Bild från Systrarna Andersson av Hanna T.
  • Bild från Systrarna Andersson av Hanna T.
  • Bild från Systrarna Andersson av Elin E.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 feb 2020

Supermysigt både för frukost, brunch och lunch. Hemtrevlig miljö och menyn är verkligen tilltalande. Maten är väldigt god och vällagad. Älskar när man är på café och det finns inte en enda mugg som är lik den andra. Känns nä... Visa hela »

Listad i: Best of brunch
7 jan 2020

I jakt på en croque monsieur hamnade jag här, och det blev verkligen bra för den var himla god och precis som den ska vara! Mitt sällskap åt en eggs Benedict och var tyvärr inte fullt lika exalterad, så kanske ska man hålla sig till den mer klassiska café... Visa hela »

22 mar 2020

Härligt café med gott fikabröd! Vad kan man mer önska. Bra lunch och frukost såklart, och frukosten var tyvärr inte så roligt på senaste besöket. Jag hoppas att det bara vad en dipp för tidigare har den varit toppen, som ni ser på bilderna... Visa hela »

21 nov 2014

Personligt, charmigt och goda bakverk, det är inte så konstigt att jag trivs här.

När ett företag går från ett ställe till flera så försvinner ibland glansen för mig. Jag ser framför mig att det blir mer fabriksliknande, passio... Visa hela »

29 aug 2020

Jag och frugan åt en Ägg Royale respektive Ägg Benedict. Väldigt gott och fräscht. Trevlig personal och mysigt ställe.

21 jun 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Bästa kaffet i stan 😊❤️

27 sep 2017

Fin miljö, bra fika och trevligt bemötande.

1 dec 2021 · Uppdaterad

25 aug 2021