Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ritorno Konditori Etc.

3,4
8 recensioner
Ritorno Konditori Etc.

Ritorno har lockat mängder av stammisar och andra besökare sedan 1930-talet. Den klassiska konditorimiljön är välbevarad, men menyn har uppdaterats och fått tillskott av bland annat hamburgare och bröd från eget bageri. Caféet har även alkoholrättigheter och en populär uteservering med utsikt över Vasaparken.

Se även Ritorno Bageri Etc.

Användarbilder på Ritorno Konditori Etc. Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Ritorno Konditori Etc. av Ida B.
  • Bild från Ritorno Konditori Etc. av Ida B.
  • Bild från Ritorno Konditori Etc. av Isabelle W.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 feb 2020

Så gulligt café/konditori med massor av sittplatser. Var där och fikade en semla som var riktigt god och det känns som ett gammalt klassiskt café där man fyller på kaffe själv vid en kaffestation. Något hög ljudnivå och personal som skri... Visa hela »

26 maj 2019

Jag tror att det tog ett par timmar för mig att sjunka in hur bra Wallenbergaren jag precis åt faktiskt är. Förstår verkligen varför det var kö in under lunchen. Jag ställer mig gärna där igen.
En stark fyra blir det!

27 feb 2019

Jag är definitivt lag Ritorno, personalen i kassan är urgulliga, servicen i restaurangen tåls väl att lägga på ett litet leende.
Men här får du exakt vad du vill ha; mysigt men halvrajsig inredning, med rejält infista soffor. Superbra alternativ f... Visa hela »

7 mar 2019

Åt en semla här med vanilkräm istället. Semlan var alldeles för stor och man höll nästan på att spy upp semlan pga all grädde och vanilj. Helt OK

9 sep 2020

Väldigt bevarat och tidslöst med riktigt bra fika utbud!

23 apr 2020

Köpte en prinsesstårta från detta stället. Måste ha varit den värsta, sorgligaste och mest smaklösa prinsesstårtan jag någonsin har varit med om. Knappt någon vaniljkräm, torra tårtbotten och en sorglig variant av ett hallonlager. Ku... Visa hela »

1 jun 2015

Avslappnad stämning, här sitter man gärna länge och byter ord.

2 sep 2015

Oförskämd ägare/man med pondus som precis skällde ut mig på ett synnerligen oskönt sätt för att jag "låg ner" i soffan. Jag läste en bok och tyckte det var trevligt och lugnt med få besökare. Höggravid med uppenbara ryggsm... Visa hela »