Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

SoFo Bageri & Konditori

0,0
0 recensioner
SoFo Bageri & Konditori

Tillsatser och halvfabrikat är fjärran på detta hembageri där man bakar allt från bröllopstårtor till knäckebröd från grunden. Även frukostfrallor och lättare luncher, såsom hemlagad lasagne och olika mackor erbjuds.

SoFo Bageri & Konditori slog upp dörrarna 2015 och benämner sig själv som ett ”äkta gammeldags hembageri”. Här bakas precis allting från grunden, utan vare sig tillsatser eller halvfabrikat. Allt från stenugnsbakat matbröd till klassiska kakor, bullar, tårtor och smörgåstårtor fyller diskarna. Från brödhyllorna kan man handla med sig exempelvis baguetter, danskt rågbröd, levain och frukostfrallor. Självklart kan man även fika på plats. Kanske en mazarin, kanelbulle eller varför inte en ”Sofo-munk” slinker ner tillsammans med en kopp kaffe. Det serveras även matiga lunchalternativ såsom paj, lasagne, soppa och diverse mackor.

Inte bara utbudet, utan även interiören, är av det klassiska slaget. Lokalen på Folkungagatan i Sofo är klassiskt inredd med mönstrade tapeter, små kristallkronor, rutiga dukar och antika små detaljer. Här är det nästan som att sitta och fika hemma i någons kök eller vardagsrum. Bakom SoFo Bageri & Konditori står konditorn och bagaren Diana Nordin, som har lång erfarenhet och tidigare bland annat jobbat på NK, Grillska Huset och Riddarbageriet.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera SoFo Bageri & Konditori!

Användarbilder på SoFo Bageri & Konditori

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild