Robin Delselius Bageri Södermalm

4,2
9 betyg
Bageri
Café
Hemsida
Instagram
Robin Delselius Bageri
4,2
9 betyg
Hemsida
Instagram

I hemtrevliga lokaler på Renstiernas gata huserar Robin Delselius Bageri. Här bakas allt för hand på noggrant utvalda råvaror, och du hittar allt från bröd och bakverk till matiga smörgåsar, soppor och sallader. Här kan du ta en frukost, lunch eller fika, men det går lika bra att handla med som take away om du är på språng.

Robin Delselius bageri drivs av bagarsonen Robin Delselius, vars morfar grundade ett familjebageri på Värmdö redan 1986. Trettio år senare slog Robin upp portarna till sitt eget bageri i Munkens gamla lokaler på Renstiernas gata 19, där det bedrivits café och bageriverksamhet sedan 40-talet. Det som idag är Robin Delselius Bageri präglas av ett genuint hantverk och naturliga råvaror. Här bakas allt för hand, från grunden. Bakom den öppna disken kan du beställa bröd och sötsaker i form av allt från den klassiska kanelbullen till maränger, olika sorters bakelser och tårtor. Är du sugen på något i matväg finns bland annat matiga smörgåsar, pajer och sallader.

Som om inte godsakerna i sig vore nog, är även den gamla lokalen smakfullt renoverad och inredd i samråd med inredningsstylisten Mari Strenghielm. Vitkaklade väggar, mörkbruna vintage-stolar från Thonet, en gråmålad väggpanel, platsbyggd sittbänk, hyllor och elementskydd i klövergaller skapar en klassisk men modern fikamiljö. Besöker du bageriet mer än en gång är det inte omöjligt att du ser någon du känner igen – här hänger nämligen många stammisar.

Föreslå ändringar

Recensioner av Robin Delselius Bageri

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 nov. 2018

Lokalen är ljus, behaglig, hemtrevlig
Bra kvalitet på deras produkter. Brödet, bullar, lunchen, helt kart bra bageri
Äter du på plats (frukost el lunch) så blir det väldigt trångt och högljutt.
Min instagram avokadomacka var inte en vinnar... Visa hela »

21 aug. 2022

Återigen, värt att åka hit hela vägen från Norrort. God kaffe , goda bullar och mysigt café med trevlig personal.
Också har annorlunda utbud på sallad lunch.

10 apr. 2018

Tänk att du hittar detta genuint mysiga ställe bara ett stenkast från ett av Stockholms trendigaste frukostställen! Skönt också att det fortfarande är möjligt att njuta av lugnet, gott kaffe och saftiga bullar här utan Instagram-maffians mat-stylande i... Visa hela »

15 mars 2021

Bull- och brödmagi!

4 mars 2018

Här jobbar trevlig personal och det finns ett väldigt gott och bra utbud av mat! Mackor, soppa, sallader, pannkakor etc till bra priset. Mysig miljö!

22 apr. 2017

Det är väldigt bra! Maten, smörgåsar och bakelser håller en väldigthög nivå. Prisnivån är minst lika hög dock och de visar inga priser någonstans så det är alltid lite spännande att höra expediten säga totalen.

1 apr. 2020

Detta är ett sånt café som jag letat efter. Ljust harmoniskt, mix av barstolar vid fönstret och låga bord runt i lokalen. Mycket plats och mysigt. Jag förstår helt varför de vann gulddraken 2020.

Beställde in en chevre och rödbeta på... Visa hela »

16 sep. 2020

Mysigt ställe i fint kvarter på Söder. Utbudet är bra på bakverk och luncherna på höst/vinter är toppen (det är bara då jag lunchat här). Deras toscabiskvi är TO DIE FOR!!

19 maj 2022