Bageriet Bulleboden

3,8
5 betyg
Café
Bageri
Bageriet Bulleboden
3,8
5 betyg

Ekologiskt och nytänkande är några av ingredienserna som utmärker mysiga klassikern Bageriet Bullerboden på Kungsholmen. En perfekt avstickare efter en promenad längs Norr Mälarstrand eller på vägen till jobbet, fylld av färska bakverk, goda luncher och franska influenser.

Bageriet Bullerboden är en äkta klassiker; fiket har legat på Kungsholmen sedan 1920-talet och många originaldetaljer är bevarade. Tanken är att ge känslan av ett äkta hembageri, men med mer nytänk, ekologiskt och säsongsanpassat. Här fylls diskarna av en modern mix av surdeg, bullar, energibollar, semlor och andra frestelser som alltid ska kännas fräscha.

Till lunch dyker matiga soppor, fisk, lantbröd, kyckling, skinkor och ostar upp, och med menyn som byts ut varje vecka finns det alltid utrymme för nya smaker. Att lunchen är en populär historia bevisar inte minst lokalens platser som lätt tar slut under lunchtimmarna, men under sommarhalvåret drygas de ut med uteserveringen där det finns gott om tid för en stund i solen. Hemlagade smörgåsar gjorda på fint bröd serveras även till frukosten som kommer med fina uppläggningar och gedigna pålägg. Med kaffet från leverantören Johan & Nyström och kanske en skål med yoghurt och müsli har du hela morgonpaketet i handen. Hemlagat, närproducerat och allt annat än delicatobollen från den stora kafékedjan; med andra ord ett tvättäkta litet fik bland Kungsholmens kafévänliga kvarter.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
5

Recensioner av Bageriet Bulleboden

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Första besöket på Bulleboden idag någonsin, konstigt eftersom jag bor nära. Nåväl, jag åkte dit för att köpa deras omtalade hasselnötsfralla och som tur var låg där en sista och väntade på mig. Stället var fullt v...

Bra frukostmackor men inte alltid vänlig personal.

Med +100 besök kommer här en recension av detta omtyckta ställe. Allt bakas av eldsjälarna Per och Maria och nivån är hög. Oavsett vad du äter kommer du bli nöjd, särkilt av deras kakor, bröd, frallor. Lokalen är lite mörk men mysig.

Fantastiska semlor! Lite tråkigt med få sittplatser men väldigt mysigt.

Väldigt god frukost där smörgåsarna gjordes på beställning och man fick välja bland flera väldoftande frallor som ens smörgås skulle vara gjord på.
Väldigt härlig miljö och gott kaffe!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

När jag kom in såg jag personalen diskret hosta. Känns ohygieniskt att ta dit mina små nu i dessa tider.

Utöver detta så skrek en äldre dam på cafébiträdet och bidrog till en dålig stämning.

Kommer ej komma tillbak...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
5

Representerar du Bageriet Bulleboden?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Bageriet Bulleboden?

Bageriet Bulleboden ligger på Parmmätargatan 7, 112 24, Kungsholmen. I närheten ligger Rådhuset T-bana, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådhuset (ca 250m).