Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bageriet Bulleboden

4,0
6 betyg
Redigera Bageriet Bulleboden
Bageriet Bulleboden

Ekologiskt och nytänkande är några av ingredienserna som utmärker mysiga klassikern Bageriet Bullerboden på Kungsholmen. En perfekt avstickare efter en promenad längs Norr Mälarstrand eller på vägen till jobbet, fylld av färska bakverk, goda luncher och franska influenser.

Bageriet Bullerboden är en äkta klassiker; fiket har legat på Kungsholmen sedan 1920-talet och drivs idag av det krogerfarna paret Per och Maria Ekberg (Per kammade hem titeln som Årets kock 1992). Många originaldetaljer är bevarade och tanken är att ge känslan av ett äkta hembageri, men här mixas det bevarade även med nytänk, ekologiskt och säsongsanpassat. Paret odlar till och med flera av råvarorna i sin egen trädgård. Resultatet är en modern mix av surdeg, bullar, energibollar, semlor och andra frestelser som alltid ska kännas fräscha.

Till lunch dyker matiga soppor, fisk, lantbröd, kyckling, skinkor och ostar upp, och med menyn som byts ut varje vecka finns det alltid utrymme för nya smaker. Att lunchen är en populär historia bevisar inte minst lokalens platser som lätt tar slut under lunchtimmarna, men under sommarhalvåret drygas de ut med uteserveringen där det finns gott om tid för en stund i solen. Hemlagade smörgåsar gjorda på fint bröd serveras även till frukosten som kommer med fina uppläggningar och gedigna pålägg. Med kaffet från leverantören Johan & Nyström och kanske en skål med yoghurt och müsli har du hela morgonpaketet i handen. Hemlagat, närproducerat och allt annat än delicatobollen från den stora kafékedjan; med andra ord ett tvättäkta litet fik bland Kungsholmens kafévänliga kvarter.

Användarbilder på Bageriet Bulleboden Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Bageriet Bulleboden av Annelie V.
  • Bild från Bageriet Bulleboden av Annelie V.
  • Bild från Bageriet Bulleboden av Annelie V.
  • Bild från Bageriet Bulleboden av Peter H.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
16 sep 2020

Bra frukostmackor men inte alltid vänlig personal.

3 maj 2019

Första besöket på Bulleboden idag någonsin, konstigt eftersom jag bor nära. Nåväl, jag åkte dit för att köpa deras omtalade hasselnötsfralla och som tur var låg där en sista och väntade på mig. Stället var fullt v... Visa hela »

29 maj 2018

Med +100 besök kommer här en recension av detta omtyckta ställe. Allt bakas av eldsjälarna Per och Maria och nivån är hög. Oavsett vad du äter kommer du bli nöjd, särkilt av deras kakor, bröd, frallor. Lokalen är lite mörk men mysig. Visa hela »

15 okt 2015

Fantastiskt bra!

3 maj 2016

Fantastiska semlor! Lite tråkigt med få sittplatser men väldigt mysigt.

27 jan 2016

Väldigt god frukost där smörgåsarna gjordes på beställning och man fick välja bland flera väldoftande frallor som ens smörgås skulle vara gjord på.
Väldigt härlig miljö och gott kaffe!

Det finns recensioner som har filtrerats bort frÄn totalbetyget, dÄ de pÄ nÄgot sÀtt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

13 mar 2020

När jag kom in såg jag personalen diskret hosta. Känns ohygieniskt att ta dit mina små nu i dessa tider.

Utöver detta så skrek en äldre dam på cafébiträdet och bidrog till en dålig stämning.

Kommer ej komma tillbak... Visa hela »