Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Zoey's Freshfood

0,0
0 recensioner
Zoey's Freshfood

På Hamngatan erbjuder Zoey's Freshfood hälsosam, nylagad mat som ett alternativ till traditionell snabbmat. Det går lika snabbt att tillaga, men man har ett större fokus på kvalitativa och nyttiga råvaror. Välj bland sallader, bowls, burritos och wraps som du köper med eller äter på plats.

På Zoey's Freshfood har man hämtat inspiration från hela världen, vilket mynnat ut i en meny fylld med rätter och olika smakupplevelser. Testa till exempel en korean kimchi bowl, en gyro chicken burrito eller en maroccan bazaar falafel wrap, där alla är fyllda med massor av nyttigheter. Du kan även plocka ihop din egen sallad från ingredienslistan, så att du garanterat får med just dina favoriter.

Här är målsättningen att skapa hälsosam, mättande snabbmat till plånboksvänliga priser som är enkel att få med sig i farten. Har du bråttom kan du dessutom förbeställa maten så att du bara behöver gå förbi och plocka upp den. Om du inte köper take away kan du i stället slå dig ner i den luftiga och fräscha lokalen, som inspirerats av naturen med ljusa trämaterial och mängder av gröna växter.

Zoey's Freshfood passar utmärkt för många tillfällen, oavsett om du ska på picknick, ett lunchmöte eller bara behöver fylla på med energi. Den stora variationen av rätter och ingredienser gör att det finns något för alla smaker.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Zoey's Freshfood!

Användarbilder på Zoey's Freshfood

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.