Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Zoey's Freshfood

3,0
1 betyg
Redigera Zoey's Freshfood
Zoey's Freshfood

På Hamngatan erbjuder Zoey's Freshfood hälsosam, nylagad mat som ett alternativ till traditionell snabbmat. Det går lika snabbt att tillaga, men man har ett större fokus på kvalitativa och nyttiga råvaror. Välj bland sallader, bowls, burritos och wraps som du köper med eller äter på plats.

På Zoey's Freshfood har man hämtat inspiration från hela världen, vilket mynnat ut i en meny fylld med rätter och olika smakupplevelser. Testa till exempel en korean kimchi bowl, en gyro chicken burrito eller en maroccan bazaar falafel wrap, där alla är fyllda med massor av nyttigheter. Du kan även plocka ihop din egen sallad från ingredienslistan, så att du garanterat får med just dina favoriter.

Här är målsättningen att skapa hälsosam, mättande snabbmat till plånboksvänliga priser som är enkel att få med sig i farten. Har du bråttom kan du dessutom förbeställa maten så att du bara behöver gå förbi och plocka upp den. Om du inte köper take away kan du i stället slå dig ner i den luftiga och fräscha lokalen, som inspirerats av naturen med ljusa trämaterial och mängder av gröna växter.

Zoey's Freshfood passar utmärkt för många tillfällen, oavsett om du ska på picknick, ett lunchmöte eller bara behöver fylla på med energi. Den stora variationen av rätter och ingredienser gör att det finns något för alla smaker.

Användarbilder på Zoey's Freshfood Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Zoey's Freshfood av Josefin J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
6 jul 2021

Ätit här två gånger nu. En vanlig Caesar-sallad som var rätt tråkig, men sedan Kale-ceasar som var så god!! Kyckling, parmesan, cashewnötter, grönkål, quinoa och tomat. Så god blandning! Lite minus för kycklingen som hade varit godare... Visa hela »

Listad i: Vardagslunch