Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Holy Greens Mood

4,1
7 recensioner

Användarbilder på Holy Greens Mood Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Holy Greens Mood av Charlotte A.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 sep 2018

Modernt, fräscht, ekologiska råvaror som byts ut vid varje ny säsong, supersnabb service, trevlig atmosfär med en interiör av trä/mycket grönt och generösa öppettider. Inte mycket att klaga på! Holy Greens ligger inne i Mood-gallerian på bott... Visa hela »

6 feb 2020

Ok lunch! Saknade salt. Du får vad du förväntar dig, sallad ur bytta!

18 mar 2020

Ligger bra till mitt i stan går snabbt att få mat. God nyttig mat

1 nov 2018

Jag orkar sällan köa hit, men fräscha sallader, dock inte så pass såld att jag som sagt, köar för dem.

10 nov 2018

Tveklöst bästa alternativet för sallad. Hög kvalitet och kring 100kr för allt, även om det kan vara mycket kö och kanske främst gjort för avhämtning (lunch och middag).

23 jan 2019

Detta är ett grymt lunchställe med sallader som är nyttiga men goda (inte en självklarhet i min mening). Kanske inte en lokal som lockar för middag men funkar perfekt att köpa hem! Caesarsalladen är faktiskt en av de bästa jag ätit 👌🏼

21 jan 2019

Alltså, finns det något bättre lunchställe än Holy Greens?! Jag vad rutan tvekan kunnat leva på Laxokadob. Snabbt och smidigt för take away men finns oftast plats om man hellre önskar att sitta ner och äta. Som sagt, perfekt för en lunch mitt i ve... Visa hela »