Holy Greens Mood

3,8
9 betyg
$
Hälsoinriktad restaurang
Holy Greens
3,8
9 betyg

På Holy Greens kan man både äta och dricka hälsosamt. Konceptet, som finns i flera städer, erbjuder eko-gourmet-sallader, färskpressade juicer och shots med nyttiga ingredienser och fina råvaror. Maten anpassas efter säsong och bjuder på kreativa kombos. Allt är laktosfritt och mycket är ekologiskt.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Holy Greens Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
9

Recensioner av Holy Greens

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Modernt, fräscht, ekologiska råvaror som byts ut vid varje ny säsong, supersnabb service, trevlig atmosfär med en interiör av trä/mycket grönt och generösa öppettider. Inte mycket att klaga på! Holy Greens ligger inne i Mood-gallerian på bott...

Jag orkar sällan köa hit, men fräscha sallader, dock inte så pass såld att jag som sagt, köar för dem.

Tveklöst bästa alternativet för sallad. Hög kvalitet och kring 100kr för allt, även om det kan vara mycket kö och kanske främst gjort för avhämtning (lunch och middag).

Detta är ett grymt lunchställe med sallader som är nyttiga men goda (inte en självklarhet i min mening). Kanske inte en lokal som lockar för middag men funkar perfekt att köpa hem! Caesarsalladen är faktiskt en av de bästa jag ätit 👌🏼

förstår inte riktigt hypen. Beställ en bowl på en restaurang där du får den nylagad istället. Må vara nyttigt men inte alls något speciellt. Kall och inte jättegod kyckling i väldigt tråkig miljö.

Ok lunch! Saknade salt. Du får vad du förväntar dig, sallad ur bytta!

Ligger bra till mitt i stan går snabbt att få mat. God nyttig mat

Alltså, finns det något bättre lunchställe än Holy Greens?! Jag vad rutan tvekan kunnat leva på Laxokadob. Snabbt och smidigt för take away men finns oftast plats om man hellre önskar att sitta ner och äta. Som sagt, perfekt för en lunch mitt i ve...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
9

Representerar du Holy Greens Mood?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Holy Greens Mood?

På Holy Greens Mood serveras bland annat:

  • Vegetariskt
  • Sallader
  • Veganskt
  • Hälsoinriktat

Vad kostar det att äta på Holy Greens Mood?

Holy Greens Mood ligger i prisklassen Budget ($).

Har Holy Greens Mood uteservering?

Ja, Holy Greens Mood har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Kan man beställa take away från Holy Greens Mood?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Holy Greens. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Har Holy Greens Mood vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Holy Greens Mood har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Var ligger Holy Greens Mood?

Holy Greens Mood ligger på Norrlandsgatan 13, 111 43, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 200m).