Holy Greens Mood

3,8
9 betyg
Hälsoinriktad restaurang
Hemsida
Instagram
Holy Greens
3,8
9 betyg
Hemsida
Instagram

På Holy Greens kan man både äta och dricka hälsosamt. Konceptet, som finns i flera städer, erbjuder eko-gourmet-sallader, färskpressade juicer och shots med nyttiga ingredienser och fina råvaror. Maten anpassas efter säsong och bjuder på kreativa kombos. Allt är laktosfritt och mycket är ekologiskt.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Holy Greens Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Holy Greens

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 sep 2018

Modernt, fräscht, ekologiska råvaror som byts ut vid varje ny säsong, supersnabb service, trevlig atmosfär med en interiör av trä/mycket grönt och generösa öppettider. Inte mycket att klaga på! Holy Greens ligger inne i Mood-gallerian på bott... Visa hela »

1 nov 2018

Jag orkar sällan köa hit, men fräscha sallader, dock inte så pass såld att jag som sagt, köar för dem.

10 nov 2018

Tveklöst bästa alternativet för sallad. Hög kvalitet och kring 100kr för allt, även om det kan vara mycket kö och kanske främst gjort för avhämtning (lunch och middag).

23 jan 2019

Detta är ett grymt lunchställe med sallader som är nyttiga men goda (inte en självklarhet i min mening). Kanske inte en lokal som lockar för middag men funkar perfekt att köpa hem! Caesarsalladen är faktiskt en av de bästa jag ätit 👌🏼

6 feb 2020

Ok lunch! Saknade salt. Du får vad du förväntar dig, sallad ur bytta!

21 jan 2019

Alltså, finns det något bättre lunchställe än Holy Greens?! Jag vad rutan tvekan kunnat leva på Laxokadob. Snabbt och smidigt för take away men finns oftast plats om man hellre önskar att sitta ner och äta. Som sagt, perfekt för en lunch mitt i ve... Visa hela »

29 jan 2021

förstår inte riktigt hypen. Beställ en bowl på en restaurang där du får den nylagad istället. Må vara nyttigt men inte alls något speciellt. Kall och inte jättegod kyckling i väldigt tråkig miljö.

18 mar 2020

Ligger bra till mitt i stan går snabbt att få mat. God nyttig mat

1 dec 2021