Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Holy Greens Mood

4,4 • 5 recensioner
Holy Greens Mood

På Holy Greens kan man både äta och dricka hälsosamt. Konceptet, som finns i flera städer, erbjuder eko-gourmet-sallader, färskpressade juicer och shots med nyttiga ingredienser och fina råvaror. Maten anpassas efter säsong och bjuder på kreativa kombos. Allt är laktosfritt och mycket är ekologiskt.

Se även Holy Greens Kungsgatan, Holy Greens Regeringsgatan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 nov 2018

Jag orkar sällan köa hit, men fräscha sallader, dock inte så pass såld att jag som sagt, köar för dem.

10 nov 2018

Tveklöst bästa alternativet för sallad. Hög kvalitet och kring 100kr för allt, även om det kan vara mycket kö och kanske främst gjort för avhämtning (lunch och middag).

23 jan 2019

Detta är ett grymt lunchställe med sallader som är nyttiga men goda (inte en självklarhet i min mening). Kanske inte en lokal som lockar för middag men funkar perfekt att köpa hem! Caesarsalladen är faktiskt en av de bästa jag ätit 👌🏼

5 sep 2018

Modernt, fräscht, ekologiska råvaror som byts ut vid varje ny säsong, supersnabb service, trevlig atmosfär med en interiör av trä/mycket grönt och generösa öppettider. Inte mycket att klaga på! Holy Greens ligger inne i Mood-gallerian på bott... Visa hela »

21 jan 2019

Alltså, finns det något bättre lunchställe än Holy Greens?! Jag vad rutan tvekan kunnat leva på Laxokadob. Snabbt och smidigt för take away men finns oftast plats om man hellre önskar att sitta ner och äta. Som sagt, perfekt för en lunch mitt i ve... Visa hela »