Soho House

5,0
4 betyg
Festlokal
Soho House
5,0
4 betyg

Soho House är en exklusiv medlemsklubb som finns runt om i världen, och nu har slagit ner sina bopålar i Trefaldighetskyrkan på Östermalm. Här kan medlemmarna bland annat ta del av terrass, lounge, studio, italiensk mat och en "Library Bar".

Besökarnas bilder från Soho House Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
4

Recensioner av Soho House

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Mästerligt jävla ställe. Mycket imponerande. Vill komma tillbaka, men i och med med medlemskravet lär det inte blir särskilt ofta tyvärr.

Pga fotoförbud så blir det enbart en smygbild ifrån toaletten hehe.
Besökta förra veckan SoHo house och blev glatt överraskad. Trevlig personal, otroligt fin lokal och härlig stämning. Var här som gäst och har (ännu) inte ett eget medlems...

Texten har översatts automatiskt.

Alltid bra. Allt från minipizzor till hummerspaghettis smakar bra. Älskar den stekta zucchinin med aioli att dela som förrätt.

Take me to church ⛪️

Wow! Vilken otrolig lokal! Atmosfären är lugn, lyxig och avslappnad.

Soho house är en ren memebers club only, något jag kan gilla. På det sätt skapar man redan ett intresse och nyfikenhet bland folk! Jag var där som gä...

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
4

Representerar du Soho House?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Soho House?

Soho House ligger på Majorsgatan 5, 114 47, Östermalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 50m).