Scandic Anglais

4,1
7 betyg
Hotell
Scandic Anglais
4,1
7 betyg

På Scandic Anglais bor man alldeles intill Stureplan och citypulsen. Här erbjuds även mat, barhäng och en terrass med utsikt över Humlegården.

Besökarnas bilder från Scandic Anglais Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,1
7

Recensioner av Scandic Anglais

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Åt frukost och co-workade. Mycket trevlig och hjälpsam personal och god frukost. Hade önskat lite mer av frukosten för full pott.

Fint hotell med trevlig personal. När man kommer in vid ingången så möts man av en trevlig och livfull lounge bar. Här är de alltid människor i fart på aw, drink innan restaurang besök eller för en trevlig kväll med vänner. Goda drinkar!...

Takbaren är säkert kort och är en av Stockholms bästa takbarer

Bra rum, bra utsikt, bra sängar, bra frukost! Inget speciellt men överlag ett bra ställe!

Toppen Bar en av Stockholms bästa hotelbarer

Känns som att komma hem när man befinner sig i Anglais Bär och käka Hamburgaren och titta på livet nära Humlegården. En av stans bästa barer och trevligaste miljöer att käka middag på och den passar att besöka året runt. Men gö...

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,1
7

Representerar du Scandic Anglais?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Scandic Anglais?

Scandic Anglais ligger på Humlegårdsgatan 23, Östermalm. I närheten ligger Humlegården, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 250m).