Peach Stockholm Östermalm

4,7
12 betyg
Redigera Peach Stockholm Östermalm

Peach Östermalmssalong är centralt belägen vid Fältöversten. Här kan man unna sig ett välbehövligt break från vardagen med allt samlat under ett och samma tak.

Genom åren har Peach Stockholm byggt upp en trogen kundkrets och gott rykte, mycket tack vare det omsorgsfulla bemötandet och den rogivande miljön. Salongen går emot det sterila och minimalistiska och satsar istället på gemytlig hemma hos-känsla med blommiga tapeter, grönska och bekväma fåtöljer.

Utöver vanliga behandlingar som klippning, färgning och toning erbjuder salongen olika skönhetsbehandlingar. Här kan man till exempel färga bryn och fransar eller fixa naglarna. Ringer bröllopsklockorna snart? Boka en timmes konsultation, Peach kan fixa både håruppsättning och makeup inför den stora dagen.

Behöver du lite inspiration så uppdateras hemsidan kontinuerligt med resultat från olika hårbehandlingar.

Se även Peach Stockholm Vasastan

Användarbilder på Peach Stockholm Östermalm Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 jul 2022

Så otroligt nöjd efter varje besök hos Isabella Janjic. Hon är guld värd, alltid ett fantastisk jobb och så otroligt behaglig person på alla sätt. Rekommenderar henne alla dagar i veckan!

9 maj 2022

Att göra Yumie Lashes hos Amanda, på Peache är både mysigt och avkopplande, förutom att fransarna blir super fina. Rekommenderas varmt!

18 apr 2022

Har gått hos Erika i ca 2,5 år för både naglar och Yumi lashes och har aldrig varit missnöjd. Hon är så otroligt duktigt på sitt jobb. Hon är trevlig, noggrann och jag kan inte tänka mig en bättre tjej för jobbet =)

7 apr 2022

Gözde is my girl. Hon fixade mitt hår efter en total katastrof och var så ödmjuk under tiden också. Härliga lokaler med proffsigt personal, så nöjd!! Jag kommer tillbaka.

16 apr 2017

En fantastisk frisersalong med härlig stämning, alla som jobbar där är väldigt proffsiga och trevliga. Jag är alltid supernöjd när jag går därifrån!

6 jun 2016

Är supernöjd med mitt hår trots att vi ör mitt uppe i processen. Jag ville ljusa upp mitt hår från vinterns mörka tider .. Man tror direkt att det går på en gång. Men frisören min var väldigt duktig med att förklara för att... Visa hela »

28 jan 2021

Jag har gått hos Elin G på Peach Vasastan i ett år nu och kunde inte vara mer nöjd! Elin på Peach har en otrolig talang vad gäller färg och form och jag har varit så nöjd varenda gång jag lämnat salongen.
Jag rekommenderar ett besök!

2 dec 2020

Jag klippte mig hos Daniella, och blev otroligt nöjd! Supertrevlig och lyssnade exakt vad man ville ha, och gjorde det riktigt bra. Hon gav även lite stylingtips!

28 apr 2020

Rekommenderar varmt.
Proffsigt, avkopplande och jag är galet nöjd med resultatet.
Tack Jonathan

4 jan 2020

Amanda har pysslat om mina fransar flera gånger, både fransförlängning och YUMI lashes. Är alltid jätte nöjd, hon är nogrann, kunnig och jag känner mig trygg :)

18 maj 2016

Är jätte missnöjd med hur jag blev klippt! Frisören lyssnade inte på vad jag sa och när jag frågade om hon hade något förslag på vad jag kunde göra med håret fick jag inget gehör. Klippte av mer hår än vad jag ville och... Visa hela »

22 apr 2022