Guiden till kiropraktor och naprapat i Stockholm

Guiden till kiropraktor och naprapat i Stockholm

Att ha ont i ryggen är vanligt, men det kan också vara riktigt jobbigt. Har du regelbundet ont i exempelvis ryggen, axlarna eller nacken så kan du med hjälp av kiropraktik eller naprapati få behandling för dina besvär. Utöver minskad smärta så får du även en smidigare och mer hälsosam kropp. Oavsett var i kroppen du har ont så finns det en hel del kliniker i Stockholm där en kiropraktor eller naprapat kan hjälpa dig med dina problem. Här är guiden till kiropraktor och naprapat i Stockholm.

Innehållsförteckning
 1. Naprapater och kiropraktorer i Stockholm
  1. Cityterapeuterna – Bred kunskap
  2. Engelbrekts Kiropraktorcenter – Flera inriktningar
  3. Nordic Kiropraktik – Individanpassat
  4. Kirokliniken – Lindra smärtan
  5. Södermalm Terapicenter – Centralt på Södermalm
  6. Naprapat­landslaget – För alla besvär
  7. Västermalms Kiropraktik – För en smidigare kropp
 2. Extratips
  1. Naprapathögskolans Klinik – Behandling av elever

Naprapater och kiropraktorer i Stockholm

Cityterapeuterna

Hemsida

Bred kunskap

Cityterapeuterna erbjuder mängder av behandlingar för kroppen, främst med fokus på kiropraktik och naprapati. Hit kan du komma med både små och stora besvär och varje behandling anpassas efter dina behov. Här kan du även få hjälp via videosamtal.

Engelbrekts Kiropraktorcenter

Flera inriktningar

På Engelbrekts Kiropraktorcenter hittar du olika former av behandlingar inom kiropraktik. Här finns olika inriktningar som är speciellt utformade för att passa graviditeter, idrottsskador, samt behandlingar för barn och ungdomar.

Nordic Kiropraktik

Individanpassat

Nordic Kiropraktik hittar du mitt i stan och här jobbar man med mål att hjälpa sina patienter till en bättre hälsa med kiropraktisk vård. Behandlingarna passar för alla åldrar, med särskilda anpassningar för åkommor som ischias, diskbråck, artros och mycket mer.

Kirokliniken

Lindra smärtan

Precis vid vattnet i Liljeholmen ligger kiropraktorkliniken Kirokliniken. Med över 20 års erfarenhet av besvär som rör ryggraden kan de hjälpa dig med dina smärtor, oavsett om de sitter i huvudet, ryggen, nacken eller i ischias.

Södermalm Terapicenter

Centralt på Södermalm

Oavsett om det är kiropraktik eller naprapati du är i behov av, så hittar du båda typer av behandlingar på Södermalm Terapicenter. Du hittar kliniken ett stenkast från Zinkensdamms tunnelbana och du får alltid personlig vägledning innan ni påbörjar behandlingen.

Naprapat­landslaget

Hemsida

För alla besvär

Naprapatlandslaget är en kedja med över 40 kliniker runtom i Sverige och Norge. Oavsett om du har akuta, kroniska eller tillfälliga besvär så finns det en behandling för dig. Varje behandling inleds med en grundlig undersökning för att se till att behandlingen blir så effektiv som möjligt.

Västermalms Kiropraktik

Hemsida

För en smidigare kropp

På Västermalms Kiropraktik arbetar legitimerade och erfarna kiropraktorer med målet att hjälpa dig till en smidigare kropp med mindre smärta. Tillsammans med din kiropraktor kommer du fram till en behandlingsplan som passar dig och du får även vägledning för att slippa framtida besvär.

Extratips

Naprapathögskolans Klinik

Hemsida

Behandling av elever

På Naprapathögskolan kan du få behandlingar inom naprapati och massage av skolans elever. Dessa behandlingar kostar lite mindre än på de vanliga klinikerna eftersom personalen fortfarande är under utbildning.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Karta