Här hittar du Stockholms bästa nagelsalonger

Snygga naglar - viktigt för en polerad helhet. Stockholm har en rad riktigt bra nagelsalonger som fräschar till naglarna. Vare sig det handlar om en enkel manikyr (eller pedikyr) eller shellac, nagelförlängning och nail art har vi svaren. Längden och stilen är lika enkel att variera som färgerna själva. För att hjälpa er i jakten efter de snyggaste naglarna listar vi Stockholms bästa nagelsalonger.

Selma City Spa

Spaanläggning på topp

Fixa naglarna på chict spa med utsikt från toppen av Clarion Hotel Sign. Selma CitySpas behandlingar inkluderar bland annat manikyr där de använder sig av nagellack från det kända märket Essie. I behandlingen ingår filning, polering, lackning och handmassage.

 • Prisexempel: 45 min från ca 800 kr (exkl spaentré)
 • Adress:

Frida Selkirk Nailstyling

Rätt i tiden

Nagelstylisterna på "Fridas" brinner för skönhet och mode, något som avspeglas i tjänster som gellack, chrome nails, minx och även henna. Salongen är känd för att ligga i framkant och nämns ofta i modesvängen när det pratas naglar och trender. Bortsett från salongen i Biblioteksstan hittar du dem även på NK Beauty Lounge.

Salong Brasnygg

För en naturlig look

På salongen Brasnygg arbetar diplomerade nagelteknologer med det gemensamma målet att göra salongupplevelsen så positiv som möjligt. Salongen specialiserar sig inom naturtrogna naglar, både vad gäller nagelförlängning och manikyr, och här kan man få allt från putsning av nagelband till glittrande nageldekoration.

 • Prisexempel: Mini-manikyr ca 500 kr
 • Adress:

Nagel & Skönhetsgalleriet

Fina naglar och en trevlig pratstund

Hos nagelteknologerna på Frejgatan kan du luta till tillbaka och känna dig som hemma. Pamela och Tanya tackar aldrig nej till en pratstund och en timme på salongen känns som en timme med väninnorna på spa. Här finns stor kreativitet och vana kring naglar och att göra dem fina.

Mys Naglar

Lite billigare (mys)alternativ

Mys Naglar utför allt från enkla behandlingar eller en snabb lackning till längre behandlingar såsom komplett manikyr och nagelförlängning. Priserna står sig bra i jämförelse med andra salonger i city, och tiderna går åt. Ambitionen är att erbjuda mysig miljö på köpet.

 • Prisexempel: Mini-manikyr ca 200 kr
 • Adress:

NH Nails

Den senaste nagelteknologin

Najet, som driver salongen, är flerfaldig svensk mästare i nagelteknologi och vidareutbildar alla sina medarbetare internt. Salongen är alltid uppdaterad på den senaste teknologin och de nyaste produkterna för att kunna ge toppkvalitativ service.

 • Prisexempel: Klassisk manikyr ca 400-550 kr
 • Adress:
  • NH Nails, Brunnsgatan 21 A-B, Norrmalm/City

Peach

Gör naglarna Instagram-vänliga

En frisörsalong med lantlig känsla som även erbjuder nagelbehandlingar. Här kan du till exempel boka in en spa-manikyr, förlänga naglarna eller göra dem extra Instagram-vänliga med olika mönster och dekorationer.

Peach Stockholm Vasastan
Peach Stockholm Östermalm

Sabai Sabai Spa

Som balsam för själen

Här jobbar Jannika Röding som erbjuder både nagelvård och välbehövlig egentid samt inspiration. Med över 30 års erfarenhet att luta sig tillbaka mot fixar hon allt från traditionell manikyr till behandlingar enligt de senaste trenderna.

 • Prisexempel: Manikyr ca 450 kr
 • Adress:
Sabai Sabai Spa
Hemsida