Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Med tydliga riktlinjer för att stimulera kreativitet, arbetslust och välmående hos sina gäster kan det 4-stjärniga Djurönäset erbjuda både ett trivsamt och rofyllt besök men samtidigt en aktivitetsfylld vistelse i den friska luften. Det bästa? Ynka 45 minuter från Stockholms innerstad.

Djurönäset består av 8 stycken arkitektritade byggnader vackert utspridda på en härlig skärgårdsö. Här arrangerar man främst möten, konferenser och utbildningar, men också bröllop, högtidsagar och andra sammankomster. Med sina 274 rum har man plats för upp emot 550 personer. Hotellet med gott rykte om både servicebenägen och flexibel personal renoverades år 2007, då också de nordiska rummen blev tilldelade ljusa träslag blandat med hyllor i granit, fri tillgång till internet och sängar från Carpe Diem. Alla rum är inspirerade av skärgården och färgnyanserna är inspirerade av utsikten från ditt fönster - en nordisk palett.

Om utsikten från valfri klippa, med förbipassserande båtar på böljande vågor, inte tillfredsställer den energiske personen nog finns det många aktiviteter som erbjuds. Sommarmånaderna bjuder upp till fotboll, volleyboll, tennis, boule, segling eller en kajaktur runt hela ön. När hösten gör intåg finns ett elbelyst motionsspår och året om står ett gym, en 15 meter lång pool med poolbar, en yogasal samt en vedeldad bastu med brygga och badstege direkt utanför till din förfogan. Som kronan på verket har hotellet ett eget spa i ett separat hus mitt emot huvudingången där man exempelvis kan avnjuta en kroppspeeling, ansiktsbehandling eller ett lyxigt kurbad.

Sjön suger sägs det ju och äta ska man också göra. På Djurönäset löser man detta genom två restauranger; hotellets egna restaurang med panramautsikt över skärgården och sommaröppna skärgårdskrogen Sjöboden. Båda restaurangerna erhåller en säsongsbetonad meny skapad utifrån närproducerade råvaror, med nordiska smaker. Sjöboden går även utmärkt att hyra för kräftskivan, 50-årskalaset eller bröllopet. Om man är en vinfantast rekommenderas det att boka en vinprovning då sommeliern väljer utvalda viner från Djurönäsets egen vinkällare från 1800-talet.

Luncherna på Djurönäset består av en buffé där du själv väljer mellan fisk, kött eller vegetariskt alternativ för att sedan gå till en härlig salladsbuffé. Det finns även dagens soppa och hembakat bröd varje dag.

Värt att nämna är även en rad olika certifieringar som Djurönäset mottagit, bland annat Svanen som är ett av de främsta miljömärkningarna i världen och Safe Hotels Alliance som är ett internationellt certifiering- och kunskapsföretag för hotell- och konferenssäkerhet. Djurönäset är också en av ca 100 anläggningar i Sverige som är utvalda av Svenska Möten.

Se även Skärgårdskrogen Sjöboden

Användarbilder på Djurönäset Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Djurönäset av Rikard N.
  • Tempererad utepool med utsikt – Bild från Djurönäset av Annelie V.
  • Bild från Djurönäset av Peter H.
  • Bild från Djurönäset av Peter H.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 jun 2018 · Uppdaterad

Om man ser till helheten så får Djurönäset en femma av mig. Jag var just där och vi har varit där förut, skulle säga att det är min och min snubbes första val om vi vill lämna stan för ett dygn.
Vad kan man förvänta sig på... Visa hela »

5 feb 2020

Har besökt Djurönäset ett flertal gånger, ofta i konferenssammanhang. Maten har varit riktigt bra. Spa-delen med bastus, utomhuspool m.m. är riktigt trevliga utrymmen.

15 sep 2021

Absolut sämsta spa-upplevelsen vi haft. Kö till incheckning, kö till bastu/pool (2 timmar väntan på att det skulle finnas plats). Inget som helst tänk på restriktioner, ofräscht vatten i infinitypoolen. Totalt kaos med barn springandes överallt och som... Visa hela »

24 maj 2021

Inte imponerad av detta , kall mat och området var som om man var på sommarkollo på 70-talet slitet , stora poolen iskall dock så var ute poolen trevlig men mycket folk i den , rummen trista visligen så är man inte på rummet speciellt mycket men trista rum, f... Visa hela »

4 jun 2018 · Uppdaterad

Vi bokade deras after work paket för 2000 kr. Då ingick övernattning, Á la carte middag, frukost och access till Bastu/spa. Jämfört med tex Yasuragi som kostar 3500 så känns djurönäset mer prisvärt. Anläggningen andas lite barack/konfer... Visa hela »

27 aug 2022

Sjöboden. Är katastrof.
Läs gärna nedan.
Lobster & shrimp roll!! Den var oätlig. Ett vanligt torrt korvbröd med en klick helt oätlig typ av skagenröra. Och en helt död sallad……ni måste skämta.
Helgrillad... Visa hela »

11 sep 2019

Underbar miljö! Fantastisk mat, service och personal. En lisa för en stressad själ att komma ut hit. Går att köpa picknick i en korg att ta med sig ut :)

22 feb 2020

Väldigt god erfarenhet från Djurönäset.
Var där en Söndag till Måndag. Middagen bestod av trerätters. Till förrätt tog jag Carpaccio. Lite smaklös kanske men ändå godkänd. Varmrätten som var ryggbiff var uppskuret i sm... Visa hela »

12 sep 2020

Katastrof åk inte dit. Köpte en weekend i bröllopspresent nu i helgen 12/9-13/9-20 rummet var inte städat , fåtöljen var trasig. Middagen ändrades till en senare tid utan att fråga och jag hade bokat 2 månader i förväg. Kl 22.15 hade bara... Visa hela »