Hotel With Urban Deli

4,8
4 betyg
Hotell
Hotel With
4,8
4 betyg

Centralt beläget mitt i city, en trappa ner från den populära mötesplatsen Urban Deli, ligger detta underjordiska hotell som öppnade år 2015. På Hotel With går boendet under parollen ”Lean Luxury” – smart, skönt, bekvämt och modernt - och för den som vill upptäcka stan är det nära till shopping och nöjen.

Glöm den traditionella hotellvistelsen – Hotel With erbjuder ett annorlunda boende mitt i stan och fungerar lika bra för affärsresenärer som för par och småbarnsfamiljer. Boendet är kompakt men har plats för detaljer anpassade efter den moderna resenären. De 106 rummen är trendigt designade, ljudisolerade och utrustade med bland annat lyxiga lakan. Räkna med höghastighets-wifi och smarta mediasystem för den som vill lyssna på musik och se på film.

Från hotellet är det nära till stadspulsen. Den som vill ha lite liv och rörelse hittar Urban Deli i direkt anslutning, på markplan. Här finns restaurang, café, bar, lounge, butik och en takterrass med utsikt över Stockholms takåsar. Ta med laptoppen och mingla med både turister och stockholmare, eller rör dig vidare ut på stan för shopping, nöjen och uteliv. Hotellet ligger bara ett stenkast från Hötorget, tunnelbanan och de centrala stråken. Resenärer har även nära till Stockholms centralstation.

1 Mythu L.

Besökarnas bilder från Hotel With Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,8
4

Recensioner av Hotel With

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Fick förmånen att provbo With innan öppning och tycker det var mycket bra. Modernt på alla plan: höghastighets-wifi, supersmidig in-/utcheckning, kort som man "hovrar" för att öppna dörren, smart-TV, ljussensorer, etc. Väldigt snyggt, framfö...

Riktigt grymt och prisvärt hotell. Rummen är snyggt inredda med en industriellt touch. Skön säng, otroligt tysta rum.
Hotellet är modernt och väldigt high-tech, enkel och smidig check-in/ut där du själv checkar in och ut med hjälp av kort, supersnabb...

Hade nöjet att bo på hotellet i samband med att de öppnade. Mitt sammantagna intryck var att det kändes otroligt modernt, hi etc och superfräscht.

Belysningen i rummet styrdes av censorer, och min tanke var att miljömedvetenheten därigenom var påt...

Mycket prisvärt, sköna sängar, trevlig personal, bra frukost. Det som var mindre bra var att det saknades fönster och att rummen var små, men det kompenserades via priset.

1 Mythu L.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,8
4

Representerar du Hotel With Urban Deli?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Se även

Frågor och svar

Var ligger Hotel With Urban Deli?

Hotel With Urban Deli ligger på Sveavägen 44, 111 34, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 200m).