Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Hotell Grand Central by Scandic

0,0 • 0 recensioner
Hotell Grand Central by Scandic

I en anrik byggnad mitt i city ligger Scandics signaturhotell som välkomnar såväl resenärer som restaurangbesökare, musikintresserade och konferensgäster. Ett ”one of a kind”-hotell som de själva kallar det, med nästan 400 rum, restaurang, café, barer och även den historiska Vasateatern i ett och samma paket.

Grand Central huserar i korsningen Kungsgatan och Vasagatan, nära Centralstationen, shoppingkvarter och nöjen. Hotellet blev signaturhotell 2016 och bjuder på inredning influerad av Soho på Manhattan samt fokus på hotellupplevelser. Här kan man inte bara bo, utan även träffas, umgås, äta, hänga i baren och exempelvis se konserter med kända svenska artister. Hotellet har 391 rum i storlekar från små singelrum till stora sviter där man kan varva ner med en vinylskiva, vila upp sig eller ta emot vänner och affärsbekanta. Boendet är anpassat efter såväl nöjeslystna weekendresenärer som barnfamiljer, par och affärsresenärer.

På morgnarna serveras ekologisk frukost med gluten- och laktosfria alternativ, och för den som behöver hjälp med att upptäcka Stockholm finns hotellets Lifestyle Concierge, artisten Denise Lopez, till hands och hjälper till med allt från tips på restauranger och shopping till diverse bokningar. På hotellet finns även gym och relaxavdelning samt flera olika moderna mötesrum med tillgång till mötesrådgivare. Nöjen finns det även gott om på tillhörande Vasateatern, där man kan kombinera hotellvistelse och konferens med en mängd evenemang.

Se även Grand Central by Scandic, Vasateatern

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Hotell Grand Central by Scandic!