Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Här hittar du Debasers välbeprövade konsert- och klubbkoncept som slog upp dörrarna i Hornstull år 2013. I anslutning till stora scenen ligger även Calexico's, en ambitiös mexikansk restaurang och öl- och cocktailbar, samt Bar Brooklyn där det bjuds på amerikansk öl och mat liksom olika events.

Debaser är väletablerat på Stockholms kulturkarta. Sedan Debaser Slussen öppnade 2002 har både scenen och klubben varit ett stående inslag i utelivet. Inför Slussens ombyggnation samlades 20 000 signaturer in för att rädda flaggskeppet. Lyckligtvis förvaltar Hornstulls Strand arvet väl.

Scenen stoltserar med uppträdanden var och varannan dag med etablerade artister, aktuella talanger och dj:s som snurrar plattorna fram till småtimmarna. Stilen appellerar till en bred målgrupp. Musikgenres i form av allt från rock och punk till elektronisk dansmusik finns välrepresenterade.

Debaser Hornstulls Strand erbjuder allt för en fulländad upplevelse. Förutom ambitiösa restauranger och barer som sätter smak på både dagen och kvällen erbjuds kompletta fest och eventlokaler. För detta erbjuder Debaser färdiga paket samt skräddarsydda lösningar.

Öppettiderna kan variera, se hemsidan.

Se även Bar Brooklyn

Användarbilder på Debaser Strand Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
7 jul 2016

Gillar Strand! De olika delarna gör att man kan få den stämningen man är sugen på just i stunden.

2 sep 2019

Gillar det här, en svintight DJ-duo lirade när vi var här, två tjejer som visste vad det gjorde. Skapade grym stämning. Något så ovanligt som skön stämning i baren, inga djupa suckar när en beställde goda drinkar trots fullt med folk som vil... Visa hela »

20 mar 2019

Klart bra för spelningar i och med mindre lokal. Fint med de tillhörande bardelarna, funkar för de mesta musikgenres och tillfällen

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.