Capricci

4,2
9 betyg
$$$
Italiensk restaurang
Hemsida
Instagram
Capricci
4,2
9 betyg
Hemsida
Instagram

Vid Hornstulls strand hittar du Capricci, en livfull restaurang med italienska influenser och genuina rätter som gärna delas runt bordet. Här finns det gott om plats för familjära middagar med mat och vin, eller en drink i baren. På somrarna öppnar man upp en rymlig uteservering med utsikt över vattnet.

Capricci är en av restaurangerna som stoltserar med en plats alldeles intill vattnet i Hornstull. Här bjuds det på en resa till Italien, med stämningsfull atmosfär och klassiska smaker såsom välkända pastarätter, pizzor och desserter. Tanken är att erbjuda en genuin italiensk matupplevelse med influenser från olika delar av landet. Vill man dela på smaker runt bordet går det även att få rätter serverade på ett stort gemensamt fat, som ett komplement till middagen. Restaurangen har även en gedigen vinlista för den som vill få hela matupplevelsen, och ibland arrangeras "winemakers dinner" med vinprovning och italiensk mat.

Också miljön bjuder på en bit av Italien. Här stiger du in i en luftig lokal med schackrutigt golv, stora fönster från golv till tak och gröna klängväxter som hänger ner från taket. Matsalen har gott om plats för både små och stora sällskap, och det finns även en lång bardisk i marmor där man kan slå sig ner och ta en fördrink, eller ”aperitivi” som det kallas i Italien. Hit välkomnas såväl familjer som vänner och romantiska par. På somrarna öppnar restaurangen upp sin uteservering vid strandpromenaden där man kan äta och ta ett glas intill vattenbrynet.

Föreslå ändringar

Recensioner av Capricci

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 dec. 2022 · Uppdaterad

Mycket fin service. Man känner sig välkommen och omhändertagen. Blev även bjudna på limonecello
Inredningen är Alice i underlandet men så charmigt. Ibland är det kul med annorlunda och hör fungerar det utmärkt

Bra vin, bra priser... Visa hela »

8 okt. 2023

Pizzan som delas med alla kring bordet är wow! Alla kötträtter är toppen och kantarellpastan är to die for!

5 juli 2023

God mat och mycket bra service! Något dyrt, men perfekt när man vill fira.

11 juli 2022

Mysigt, otroligt bra service!

8 apr. 2023
5 sep. 2023
4 nov. 2023
3 nov. 2023
18 juli 2023