Capricci

3,9
11 betyg
$$$
Italiensk restaurang
Capricci
3,9
11 betyg

Vid Hornstulls strand hittar du Capricci, en livfull restaurang med italienska influenser och genuina rätter som gärna delas runt bordet. Här finns det gott om plats för familjära middagar med mat och vin, eller en drink i baren. På somrarna öppnar man upp en rymlig uteservering med utsikt över vattnet.

Capricci är en av restaurangerna som stoltserar med en plats alldeles intill vattnet i Hornstull. Här bjuds det på en resa till Italien, med stämningsfull atmosfär och klassiska smaker såsom välkända pastarätter, pizzor och desserter. Tanken är att erbjuda en genuin italiensk matupplevelse med influenser från olika delar av landet. Vill man dela på smaker runt bordet går det även att få rätter serverade på ett stort gemensamt fat, som ett komplement till middagen. Restaurangen har även en gedigen vinlista för den som vill få hela matupplevelsen, och ibland arrangeras "winemakers dinner" med vinprovning och italiensk mat.

Också miljön bjuder på en bit av Italien. Här stiger du in i en luftig lokal med schackrutigt golv, stora fönster från golv till tak och gröna klängväxter som hänger ner från taket. Matsalen har gott om plats för både små och stora sällskap, och det finns även en lång bardisk i marmor där man kan slå sig ner och ta en fördrink, eller ”aperitivi” som det kallas i Italien. Hit välkomnas såväl familjer som vänner och romantiska par. På somrarna öppnar restaurangen upp sin uteservering vid strandpromenaden där man kan äta och ta ett glas intill vattenbrynet.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,9
11

Recensioner av Capricci

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt


Hade vägarna förbi detta ställe när vi var ute efter något att äta. Man fångades snabbt in där pga den fina miljön, uteserveringen och deras vibe! Vi hade turen att de fanns ett ledigt bord på uteserveringen 🥹

När vi va på...

9/6-2024, På 🇪🇺-valdagen!
Mmm deras spännande Glassbaren som de hade utanför restaurangen, glass går alltid ner (bokstavligen smälter ner, hahahaaaa) oavsett om man har moffat i sig en massa käk fr. Marknadens foodtrucks.

Det som lockade mig till deras gl...

Pizzan som delas med alla kring bordet är wow! Alla kötträtter är toppen och kantarellpastan är to die for!

·

Mycket fin service. Man känner sig välkommen och omhändertagen. Blev även bjudna på limonecello
Inredningen är Alice i underlandet men så charmigt. Ibland är det kul med annorlunda och hör fungerar det utmärkt

Bra vin, bra priser...

God mat och mycket bra service! Något dyrt, men perfekt när man vill fira.

Mysigt, otroligt bra service!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,9
11

Representerar du Capricci?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Capricci?

På Capricci serveras bland annat:

  • Italienskt
  • Pasta
  • Pizza
  • Veganskt

Vad kostar det att äta på Capricci?

Capricci ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Capricci uteservering?

Ja, Capricci har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Vilken typ av stämning är det på Capricci?

Vi skulle beskriva stämningen på Capricci som mysig och lite lugnare.

Kan man beställa take away från Capricci?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Capricci. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Var ligger Capricci?

Capricci ligger på Hornstulls Strand 4, 11739, Södermalm, Hornstull. I närheten ligger Hornstulls strand, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Hornstull (ca 200m).