Debaser Strand

4,2
5 betyg
Nattklubb
Konsertlokal
Debaser
4,2
5 betyg
Debaser i en mening: Konsertlokal och nattklubb med restauranger, barer och uteservering.

Musikälskande tillhåll vid Hornstulls strand

Intill vattnet vid Hornstulls strand hittar du Debasers välbeprövade konsert- och klubbkoncept som slog upp dörrarna redan 2013. Hit kommer dans- och konsertsugna besökare för att njuta av musik och dryck året runt. Till Debaser hör även uteserveringen Debaser Pontonen, amerikainfluerade Bar Brooklyn och italienska Capricci.

Debaser är väletablerat på Stockholms kulturkarta, både för den inbitna konsertbesökaren och för musikkonnässören. Scenen stoltserar med uppträdanden var och varannan dag och presenterar såväl etablerade artister som nya stjärnskott både från Sverige och utomlands. Musikgenrer i form av allt från rock och punk till elektronisk dansmusik finns välrepresenterat på programmet som tilltalar en bred målgrupp och musikälskare i alla åldrar. Senare på helgkvällarna brukar dj:s snurra plattor och skapa ett fartfyllt dansgolv.

Debaser Strand erbjuder allt för en fulländad upplevelse. Förutom konserter och ambitiösa restauranger och barer som sätter smak på både dagen och kvällen, erbjuds kompletta fest- och eventlokaler. För detta erbjuder Debaser färdiga paket och skräddarsydda lösningar.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Debaser Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
5

Recensioner av Debaser

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Najs klubb med bra vibe, gillar verkligen att de har en så bred repertoar av teman på de olika klubbarna; något för typ alla, och ofta lite annorlunda grejer. Allt från 80-talspop till Kent-kväll, afrobeats, drag och Taylor Swift. Väldigt trevlig personal också!

Listad i: Favoritklubbar

Gillar Strand! De olika delarna gör att man kan få den stämningen man är sugen på just i stunden.

Listad i: 🥃 Bra barer

Gillar det här, en svintight DJ-duo lirade när vi var här, två tjejer som visste vad det gjorde. Skapade grym stämning. Något så ovanligt som skön stämning i baren, inga djupa suckar när en beställde goda drinkar trots fullt med folk som vil...

Klart bra för spelningar i och med mindre lokal. Fint med de tillhörande bardelarna, funkar för de mesta musikgenres och tillfällen

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
5

Representerar du Debaser Strand?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Debaser Strand?

Debaser Strand ligger på Hornstulls Strand 4, 117 39, Södermalm, Hornstull. I närheten ligger Hornstulls strand, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Hornstull (ca 150m).