Debaser Pontonen

4,0
1 betyg
Restaurang
Bar
Hemsida
Instagram
Debaser Pontonen
4,0
1 betyg
Hemsida
Instagram

Längs strandpromenaden i Hornstull hittar du Debaser Pontonen. En flytande oas där du under sommarhalvåret, från maj till september, kan njuta av närheten till vattnet och vacker utsikt över Liljeholmsviken. En solig plats för både stora och små sällskap, äldre och yngre. Här kan du njuta av en afterwork i solen, äta middag med vänner och familj och lyssna på liveband. 

Hoppa av tunnelbanan i Hornstull och promenera ner till Hornstulls strand, där du under sommaren hittar den flytande baren och restaurangen Debaser Pontonen. Här är det drop-in som gäller, så vid vackert väder är det bäst att vara ute i god tid om man suktar efter en bit mat eller ett svalkande glas.

Bland rätterna på matsedeln hittas olika varianter av enkla, somriga rätter. Dela på snacks och smårätter runt bordet, smaka på flera förrätter eller njut av större rätter från menyn, som hämtar inspiration från hela världen. På dryckeslistan hittar du öl på fat och flaska, drinkar, vin och mousserande som samsas med alkoholfria alternativ.

Den stora flytbryggan är inredd med en bar- och restaurangdel, sköna sittgrupper och gott om sittplatser för många soltörstande gäster. Dessutom är Pontonen utrustad med värmare och markiser för dagar då vädret sviker. 

Föreslå ändringar

Användarbilder från Debaser Pontonen Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Debaser Pontonen

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 aug 2023

Om du yrvaket drar upp gardinen en sommarmorgon och möts av sol är Hornstull en plats att bege sig till. Efter mysiga promenader i området är det perfekt att besöka denna pärla för lunch, middag eller en AW. Här vaggas du lätt av vågorna samtidigt... Visa hela »