Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

På Hamngatan öppnar sig Fou Club, som är ett intimare alternativ till storklubben Rose. Med speakeasy-känsla och en miljö som utbrister fransk bistro blir klubbstämningen sofistikerad men avslappnad. Hit letar sig en blandad publik som såväl är ute efter att dansa loss som mingla kring baren. På övervåningen ligger klubbens huvuddel, och det är här drinkborden tar plats. Musiken spelas av varierande dj:s.

Användarbilder på Fou Club Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 apr 2019

Mer intimt är Rosé och definitivt mer trappor, så om man är lite för rund om fötterna gäller det att hålla sig på ett plan för trappor är ett ganska effektivt sett få vakters uppmärksamhet…

Riktigt bra för s... Visa hela »

25 maj 2019

Gillar verkligen FoU lokalen. Snygg inredning och styling på stället. Marmor golv och en guld fontän i mitten av rummet. En trevligare klubb som man gärna går till, dock bara varit där på event hittills så vet inte hur stämningen är en vanlig kväll.

14 jan 2020

Min favoritklubb i Stockholm. Lokalen är fin, relativt liten lokal på två våningar plus en uteterrass en trappa upp (som dock sedan rökförbudet är stängd på vinterhalvåret). Dock gillar jag att det inte är en stor lokal! Gör klubben my... Visa hela »

22 aug 2022

Vi var ett stort sällskap som firade och hade abonnerat, personal och mat var topp men när natt klubben gick igång var vakterna en katastrof som inte hade koll på att vi var ett sällskap och var allmänt otrevliga. när man var ute och tog luft fick man inte komma... Visa hela »

14 apr 2017

Mycket bra klubb som är inredd som en fransk bistro. Även härligt att man kan köpa med sig en croque monsieur på vägen hem, perfekt snack.

27 feb 2020

En av mina favoritställen i Sthlm just nu, alltid bra musik, snyggt folk och bra dansgolv!

17 maj 2019

Enda klubben i sthlm med hyfs, skön klientel, klädkod, grym inredning, perfekt blandning på ådrar i klientelet med både ungt och elegant medelålders, familjär stämning med ubersocial publik, inga ortenfasoner med smockan i luften som annars råder run... Visa hela »

31 jul 2019

Bästa DJs 🎛️🎶
Hoppas att det blev bättre med rökförbud på terrassen! 🚭

12 jun 2017

Riktigt drygt ställe med dryg personal.

27 sep 2021

20 aug 2022

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

8 dec 2018

Översätt till svenska »

If you want to have a good night out, AVOID walking into this place. The bouncers are nothing but VIOLENT AND BRUTAL CRIMINALS who hide behind the so called "ordningsvakt".
The place is an awful mess, and definitely the worst I have been to. Deserves to be shut down asap.

2 dec 2018

Riktigt otrevliga vakter

25 nov 2018

Riktigt vidriga väktare!!!! Rasister fast de är invandrare!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.