Guiden till citys och Norrmalms bästa nattklubbar

Guiden till citys och Norrmalms bästa nattklubbar

I Stockholm city hittar du några av stadens mest besökta nattklubbar. Utbudet är brett, med allt från medlemsklubbar till techno-källare och sociala dansgolv. Här finns något för alla åldrar och målgrupper, och vare sig du söker efter lugnare stämning eller fullt ös så går det att hitta. Det bästa med att befinna sig på ett uteställe i centrala Stockholm är att du har nära till det mesta, om du sedan bestämmer dig för att röra dig mot andra stadsdelar. Här är guiden till bästa nattklubbar i city och på Norrmalm.

Innehållsförteckning
 1. Bästa nattklubbarna i city och på Norrmalm
  1. Fasching – Jazz, show och dj:s
  2. Berns, Neu & LE! – Allas favoritställe
  3. Rose & Fou Club – Mogen målgrupp
  4. Golden Hits – Schlagerfest!
  5. Boqueria – Spansk fiesta!
  6. The King's Fox – Gastropub med sena kvällar
  7. Wokhouse – Kul och spontant
  8. Holken & Lyan – Vattenhål
  9. Extratips: MILQ – HBTQIA-vänligt

Bästa nattklubbarna i city och på Norrmalm

Fasching

Hemsida

Jazz, show och dj:s

Fasching är ursprungligen en jazzklubb, men lockar idag till sig ett bredare klientel än endast jazzfantaster. Idag besöks det av såväl internationella som lokala gäster, och jazzen får samsas med dj:s och artistbesök. Lördagar arrangeras Club Soul, en klubb som såg dagens ljus redan 1993 och bjuder på genrer som soul, funk och motown.

Berns Neu LE!
Berns
berns.se
LE!
berns.se/sv/nattliv
Berns
@berns
LE!
@lesthlm
Berns Neu LE!

Allas favoritställe

Vet man inte var man ska gå kan man alltid gå till Berns. På sommaren kan du ta trappan upp till terrassen där det spelas skön musik och pågår ett härligt mingel. Vill du klubba hela vägen in i kaklet ska du gå ner i källaren och besöka Neu, technoklubben som blivit en stockholmsfavorit. LE! är Berns moderna klubbkoncept med internationell känsla och inspiration från Londons klubbscen. Under vissa kvällar hålls konserter och framträdanden i Stora Salongen.

 • Berzelii Park, City/Norrmalm Berzelii Park, City/Norrmalm Berzelii Park, City/Norrmalm
  Berns
  Berzelii Park, City/Norrmalm
  Neu
  Berzelii Park, City/Norrmalm
  LE!
  Berzelii Park, City/Norrmalm
 • Berns
  berns.se
  LE!
  berns.se/sv/nattliv
  08-566 322 00
 • Berns Neu LE!
Rose Fou Club
Rose
roseclub.se
Fou Club
fouclub.com
Rose Fou Club

Mogen målgrupp

Med en något äldre åldersgräns får Rose och dess VIP-klubb Fou besök av en något mognare målgrupp, som helst har passerat 25 år. Stämningen är dock densamma, fullt ös när moderna hits och R'n'B varvas i högtalarna. Boka bord i VIP-delen om du vill ha en egen hörna att stå vid.

 • Hamngatan 2, City/Norrmalm Hamngatan 2, City/Östermalm/Norrmalm
  Rose
  Hamngatan 2, City/Norrmalm
  Fou Club
  Hamngatan 2, City/Östermalm/Norrmalm
 • Rose
  roseclub.se
  Fou Club
  fouclub.com
  Rose
  08-440 56 30
  Fou Club
  08-440 56 35
 • Rose Fou Club

Golden Hits

Hemsida

Schlagerfest!

Här ringlar sig kön lång både fredagar och lördagar, med både återkommande stammisar som nyfikna turister bland gästerna. Olika framträdanden som avlöser varandra, showande servitriser och ett stort dansgolv som bjuder på våra mest älskade schlagerhits.

Boqueria – Citys och Norrmalms bästa nattklubbar
Boqueria
Boqueria – Citys och Norrmalms bästa nattklubbar
Boqueria

Boqueria

Spansk fiesta!

Boqueria är lika känt för sina spanska tapas som för sin härliga uteservering och nattklubbsstämning på Torget. Här passar det lika bra och äta lunch, ta en eftermiddagsöl, njuta av en stor måltid eller dela på en flaska cava. Framåt småtimmarna höjer dj:n musiken och dansgolvet drar igång.

The King's Fox

Gastropub med sena kvällar

Den här moderna gastropuben har öppet ända fram till 03, och volymen stiger ju senare det blir. Inled kvällen med bärs och cocktails för att sedan avancera till dansgolvet som ligger en trappa upp.

Wokhouse

Hemsida

Kul och spontant

Wokhouse är under dagtid en välbesökt thairesturang som under kvällen svidar om till en populär nattklubb. Under eftermiddagen börjar folk droppa in för en öl, men när mörkret lagt sig är discolamporna på och hitsen på play. Stället bådar gott för en kul kväll!

Holken Lyan
Holken
@holken___
Lyan
@lyanstockholm
Holken Lyan

Vattenhål

Holken och Lyan står musik och underhållning i fokus, tillsammans med goda drycker och vegetariskt käk. Holken startade som välbesökt sommarklubb, men blev så pass populär att man körde vidare på vintern under namnet Lyan. Klubben är belägen i Mood-gallerian och är ett poppis ställe för en helkväll med dj:s, mingel och dans.

 • Mäster Samuelsgatan 18, City/Norrmalm Mäster Samuelsgatan 18, City/Norrmalm
  Holken
  Mäster Samuelsgatan 18, City/Norrmalm
  Lyan
  Mäster Samuelsgatan 18, City/Norrmalm
 • Holken Lyan

Extratips: MILQ

HBTQIA-vänligt

En kväll i månaden kläs Musikaliska Kvarteret i regnbågens alla färger. Stockholms nya HBTQIA-klubb MILQ bjuder på färgsprakande fester, liveframträdanden, dj:s och ett gungande dansgolv som välkomnar alla.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;