Ai Ramen Klara

3,5
23 betyg
Ramenrestaurang
Japansk restaurang
Hemsida
Instagram
Ai Ramen
3,5
23 betyg
Hemsida
Instagram

Den hajpade nudelbaren från Söder har sin andra filial på Gamla Brogatan mitt i city, i samma lokaler där skivaffären Pitch Control tidigare låg. Här kan man inte bara sörpla egentillverkade nudlar utan även hänga i baren, Bar Pitch, där Danìel Rask från Häktet är barchef.

Föreslå ändringar

Recensioner av Ai Ramen

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 sep 2022

Dagens lunch på ai ramen🎉. Väldigt populärt ställe, då du behövde köa utanför stället🥳. Går ändå ganska snabbt att få bord. Smakrik och god ramen. Kanske lite dyrt för vad man fick. Mellan en trea och fyra, så blir det... Visa hela »

Listad i: Bra lunch i city
5 dec 2018 · Uppdaterad

Har velat äta på Ai Ramen länge, men det är sällan jag tar mig till Söder för att äta en enklare lunch. Så jag blev glad nu när de öppnade i city och gick dit på lunch idag. Tyvärr blev jag besviken. Ganska tråkigt ställe... Visa hela »

25 nov 2019

Åt här på en regnig dag. Tog Spicy Miso och den satt bra i magen! Ångrade att jag inte tog extra ramen. De har sittplatser nere och uppe. Vi satt nere vilket ska vara den trevligare delen.

Vad jag förstår ska det vara riktigt lång kö på he... Visa hela »

20 mar 2019 · Uppdaterad

Varit här flertalet gånger för lunch, middag på plats samt till och med take away. Det är stabil nivå, köttet bra (tonkatsu) och likaså buljongen. Men tycker att nudlarna kanske lite för tunga/degiga och hela rätten blir obalanserat tung med bulj... Visa hela »

27 okt 2019

Mm, väldigt god Ramen. Tog deras spicy miso, som var sådär perfekt svenne-stark. Fylld med mör kyckling och herrejesus för det marinerade ägget.

Lokalen är dock inget att hänga i granen - mörk, ocharmig och högljudd. Vi var nog inne och ut... Visa hela »

28 apr 2020

Ai Ramen på Södermalm är grymt, det här känns mediokert. Lokalen är trist, läget kasst och hela inredningen känns fel.

Maten då? Jo men du äter med alla sinnen och då resten av sinnena tyckte att det var just mediokert blev hela uppl... Visa hela »

12 jul 2022

Bästa ramen i sthlm

6 feb 2020

Älskar spicy-ramen på menyn! Den är så god, smakrik och mums! Allt en ramen ska ha! Mycket mat till bra pris.
MINUS-Tråkig lokal

15 jan 2020

Åt en Shika No med vegetarisk buljong, tofu och en massa härlig svamp (älskade den svampen som var picklad!). Den klara buljongen var fyllig men ändå lätt, vilket gjorde hela serveringen lagom mäktig. Trevlig miljö.

21 apr 2020

Stort fan av deras bebikon ramen - fantastiskt god! Eftersom jag tycker om den så mycket har jag inte testar någon annan rätt här ännu

3 apr 2022

Lite stökig lokal och bister personal. Ok ramen men inte mer. Tokyo ramen 200 m bort är dubbelt så bra.

15 feb 2019

Första ramen restaurangen jag testar i Stockholm. Jag beställde en "red hot", god buljong, jätte god soyamarinerat ägg, fin uppläggning men lite snålt med nudlar. Restaurangmiljön påminner inte så mycket om Japan, rätt vänlig restau... Visa hela »

5 sep 2019

Helt underbar ramen! Mycket smak, vällagat och perfekt höstmat! Rekommenderas starkt!

19 feb 2022

Vill inte komma tillbaka😔 kycklingen var väldigt salt och tort😬 priset var inte värt det. 😬

22 feb 2020

Supergod ramen!

13 jul 2021

Ramen smelled awful.

16 feb 2019

Jag tycker det var god ramenbuljong men fläsksidan var supersalt. Smakade som en blandning mellan salt skinka och kassler. Servicen var sådär. Hade en oengagerad kvinna som var syrlig i tonen och som kanske borde jobba med något annat. Nudlarna var goda men kimchin var trå... Visa hela »

26 feb 2020

Maten smakade hemskt och var av dålig kvalité. Skulle inte rekommendera detta ställe!

4 jun 2023
19 jan 2023
Sida 1 av 2