Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Alegria Tapas Bar

5,0
2 betyg
Redigera Alegria Tapas Bar

Alegria betyder glädje på spanska, och det är något som den här tapasbaren vill erbjuda i alla former. Restaurangen samlar smaker från hela Spanien som sedan tillagas och serveras i små rätter, tapas. Njut av flera olika smakupplevelser, för dig själv eller tillsammans med ditt sällskap.

Här serveras ett brett utbud av tapas som hämtar sin inspiration från det traditionella köket i Spanien. Menyn är framtagen med det sociala i åtanke, skapad för att uppmuntra till trevligt umgänge, glädje och genuina, njutbara matupplevelser. Här kan du välja att plocka fritt från menyn eller beställa från avsmakningsmenyn. Hur som finns ett utbud av färska grönsaker, välkryddade potatisrätter, fisk och skaldjur, nybakat bröd, spännande såser och matiga kötträtter – för att nämna några exempel. Alegria Tapas Bar vill erbjuda något för alla.

Till maten kan du välja dryck från vinlistan – cava, rött eller vitt. Eller om du föredrar finns självklart öl, diverse spritsorter, drinkar och alkoholfria alternativ. Lokalen bjuder in till en stimmig stämning för stora och små sällskap, inomhus såväl som på uteserveringen. Här kan du ta ett glas och lite tapas, eller bänka dig för en hel middag – hit välkomnas alla sammankomster.

Användarbilder på Alegria Tapas Bar Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
6 dec 2021

En tapas restaurang på ett helt annan nivå ❀❀❀❀ BÄSTA 🙌

6 dec 2021