Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bastard Burgers Gallerian

4,0
2 recensioner
Bastard Burgers Gallerian

Hamburgerkedjan Bastard Burgers startades i Luleå och finns idag runtom i landet. Inspirationen kommer från internationell streetfood, men råvarorna är svenska och kommer från utvalda gårdar. Lite speciellt för kedjan är även de många veganska alternativen på menyn. Restaurangen i Gallerian har en uteservering på Brunkebergstorg.

Se även Bastard Burgers Vasastan, Bastard Burgers Liljeholmen, Bastard Burgers Farsta, Bastard Burgers Södermalm, Bastard Burgers Solna, Bastard Burgers Norrlandsgatan

Användarbilder på Bastard Burgers Gallerian Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Bastard Burgers Gallerian av Marcus C.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 mar 2020

Käkade lunch här och tog deras london burgare (vegan) för 109 kr inkl dryck och pommes. Den var god med trevlig tryffelmajo. Inte riktigt så saftig som andra beyond puckar jag käkat men bra stekyta! Restaurangen ligger i Gallerian och sittplatserna är som en arenalä... Visa hela »

11 sep 2019

Lite Shake Shack-känsla på burgare och tillbehör = enkom positivt. Interiören kändes tyvärr 2008, men maten väger upp till en stabil fyra.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.