Beirut Café Deli

3,4
7 betyg
$$
Libanesisk restaurang
Hemsida
Instagram
Beirut Café
3,4
7 betyg
Hemsida
Instagram

På Beirut Café ska man få en autentisk upplevelse av libanesisk kultur och mat. Restaurangdelen i Östermalms Saluhall bjuder på en modern variant av det libanesiska köket, och här finns även en bar där man blandar drinkar med samma influenser.

Föreslå ändringar

Recensioner av Beirut Café

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 sep. 2023

En lunch på detta ställa var trevligt men inget utöver det vanliga. Goda smaker, kanske lite dyrt för maten men kul att sitta i rörelsen kring Östermalmstorg saluhall.

19 mars 2022

Bara ätit lunch här en gång. Tog deras kycklingsallad med tabbouli (175). Fin kyckling, bra tillagad. Var väl inte jätteimponerad av smakerna i övrigt dock, men helt ok. Stället i sig är också trevligt.

17 juli 2022

Ätit lunch här två gånger nu och gillar det starkt! Ligger i Östermalmshallen och har även en trevlig uteservering. Första gången åt jag deras ena kycklingsallad med betor, mynta, granatäpple och youghurtdressing. Otroligt god! Saftig kyckling. R... Visa hela »

11 juli 2022

Bästa falafelsalladen i stan! Lyxigare twist, proppad med olika smaker. Perfekta lunchen! Vill tillbaka och testa fler rätter 👌🏼

19 jan. 2023
22 dec. 2021
22 aug. 2023