Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ristorante Nove Italiano

4,0 • 11 recensioner
Ristorante Nove Italiano

På Rörstrandsgatan mitt i Birkastan hittas denna italienska ristorante där man kan äta hemlagade rätter bland vita dukar och levande ljus, eller ta en drink i baren. Recepten, de är hämtade från kockens egen mormor i norra Italien.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 maj 2018

Katastrof. Väntetid 45 min -1 h för förrätten och huvudrätten fick vi in 5 dagar senare (och det var en värdelös tråkig sallad jag hade beställt). Och råvarorna är katastrof. en avokado som inte går att tugga och är smaklös. To... Visa hela »

13 jul 2018

Tonfisken var helt magisk. Kändes som man åt flera månader mörat kött.

Väldigt vänlig och trevlig personal. När vi kom frågade vi efter ett bord i solen och då fixade de med soltaket så vi fick som vi ville.

Precis flytt... Visa hela »

23 aug 2019

Hade en härlig kväll vid ett stort runt bord för 6-8 pers. Kanske sällskapet gjorde att kvällen lyfte lite extra :) Åt en god oxfilépasta och en mycket bra chokladfondant. Och mycket smarrigt rödvin till det! Inte så stora portioner dock.

23 jul 2018

Trevligt bemötande under hela kvällen. Antipaston var lagom stor och perfekt att ta innan huvudrätten. Min mat var supergod; jag tog Tortelini Funghi med en tryffelsås - så gott! Det var en stor portion och det som jag inte åt upp fick jag med i en doogie-bag (vilket... Visa hela »

1 jun 2018

Ett välkommet inslag med en italienare på Rörstrandsgatan med klassisk meny. Provade deras Oxfilépasta och den var bra men inte fantastisk. Men maten håller tillräckligt hög nivå för att nöja ett sällskap. Servicen är bra men upplevde... Visa hela »

25 nov 2018

Den perfekta kvarterskrogen. Riktigt bra pasta i sin prisklass + stans bästa gelato då den kommer från Snö och är tillverkad av Sveriges bästa glassmästare Kenneth Erlandsson, löjligt god. Mysig, fräsch lokal, lagom stort och med väldigt hängv... Visa hela »

25 jul 2018

Uppmärksam och trevlig personal. Riktigt god mat! Beställde charkbrickan till förrätt, den var ordentligt tilltagen och innehöll bl.a. en buffelmozzarella som var otroligt god! Blev halstrad tonfisk till huvudrätt och den var bra. Dock måste jag säga att efte... Visa hela »

16 aug 2018

Underbart ställe med trevlig personal. Dryck och mat kom in snabbt och jag rekommenderar verkligen deras Tortelini Funghi samt salladerna på menyn!

26 jul 2018

Riktigt god antipasto och grymt bra service!

24 jul 2018

Superbra service och god italiensk mat, vad mer kan man begära! Tog en Milanese Napolitana, den var ok, men den Tortelloni funghi jag fick smaka av bordssällskapet var himmelsk! Kommer definitivt tillbaka, redan bokat!

31 maj 2018

Mycket nöjd med besöket på Nove, vi hade bokat bord vid 21:00 och stämningen var mycket bra. Testade charkbrickan till förrätt, oxfilépastan som varmrätt och avslutade det hela med glass och kaffe. Allt smakade fantastiskt och kommer besöka restaurange... Visa hela »