Ciccio's

3,7
18 betyg
Italiensk restaurang
Ciccio's
3,7
18 betyg

Med rötter i det italiensk-amerikanska köket har Ciccio's skapat en plats för umgänge, mat och dryck – inspirerat av Little Italy i New York. Namnet kommer från italienskan och är ett kärleksfullt ord för "knubbig pojke".

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
18

Recensioner av Ciccio's

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Var här för en festlig middag med 18 glada. Och hit ska man definitivt gå när man vill ha mer liv och rörelse, bordet blev vid 11-tiden (tror jag?) ett drinkbord och ljudnivån gick upp ordentligt!

Vi fick ett stort bord, personalen var hjälpsam och mate...

Listad i: Vill gå hit!

Helt ok ställe! Maten var god, tog deras ravioli med hummer i. Supergod och fräsch! Mitt sällskap tog deras spicy vongole, helt ok! Smakade mest ugnsrostad vitlök o att de va hetta i den.

Dock var deras efterrätt var nästan helt smaklös 😅 Vi tog en pistag...

·

Jättetrevligt ställe! Lokalen och stämningen är verkligen toppen och servicen exceptionellt bra! Vi tog in några för- och pastarätter att dela på som servitören serverade till alla. Inget problem med rättvis fördelning med andra ord. Tyckte ab...

Brutalt bra service! Superhärlig atmosfären, tillochmed mitt i veckan är det som en löningslördag! Supergott såklart!

Jag har varit här många kvällar för att ta ett glas efter en middag eller ett glas innan en utgång. Stämningen är så himla härlig och personalen i baren är fantastisk. Därför blev jag otroligt besviken när vi hade beställt bord...

Fantastisk krog, andas känsla i precis allt!
Konceptkrogarna höll på att ta över ett tag runt Östermalm, Ciccios för mig tillbaka i tiden när stans bästa italienare då hette IL Tempo, inte att jämföra med dagens kitschiga IL Tempo!!
St...

Hit går man för stämningen!! Älskar inredningen, musiken och att personalen är snyggt klädda och pratar italienska. Maten är bra, ingen smakexplosion men stämningen höjer betyget!

En riktigt god och mysig italienare! Efter trerätters gick vi därifrån mycket mätta och belåtna! Tyckte kanske möjligen att priset var lite högt mot vad man fick, men det smakade mycket gott!

Vinerna bra. Maten genomgående dålig. Servicen, tja, varför ska vi kunder tala amerikanska i Stockholm? Inte ett ställe att gå på om man ska betala själv och ska jag bli bjuden äter jag helst bättre mat än på Ciccio’s.

Mums! Stimmigt, gott gott, mysigt... precis så där man vill att en italienare ska vara!

Bästa stället i stada!

Fantastiskt service & äkta italiensk riktigt god mat!!

Härlig stämning och bra service, fick ett glas prosecco medan vi väntade på bordet som bara var 5 min försenat. Ganska hög musik hela kvällen och ung publik. Tog charkbrickan och Manigott som båda var väldigt bra. Lite minus för pappersduken (dock...

Skit ställe som behandlar sina gäster som skit och har noll servicekänsla! Refererar framförallt till ägaren av stället som har noll servicekänsla!

Texten har översatts automatiskt.

Ciccio ´ s är den bästa restaurangen jag någonsin varit på

/Gustav

Det italienska kökets sorrugat.

Helt fantastisk lokal, och maten, wow! Godaste italienska maten jag någonsin ätit. Hit kommer vi definitivt gå igen.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
18

Representerar du Ciccio's?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Ciccio's?

På Ciccio's serveras bland annat:

  • Amerikanskt
  • Italienskt

Var ligger Ciccio's?

Ciccio's ligger på Nybrogatan 21, 114 39, Östermalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 150m).