Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Teatergrillen

4,5
6 recensioner

Teatergrillen

4,5
6 recensioner
Teatergrillen

Teatergrillen är en riktig klassiker på baksidan av Riche, vilka båda använder samma kök. Teatergrillen har varit oförändrad sedan Tore Wretman gav den ny profil 1968. Man tog vara på närheten till Dramaten och inredningen blev full av rekvisita och tjocka röda ridåer. Inte att förglömma är deras cocktailbar. Brunch serveras i Teaterbaren.

Användarbilder på Teatergrillen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Teatergrillen av Adam L.
  • Bild från Teatergrillen av Adam L.
  • Entrecote från silvervagnen – Bild från Teatergrillen av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 apr 2019

TG är stilsäker på alla plan
Maten, servicen är gamla skolans toppklass,.
Miljön håller fortfarande, klassiker !!

13 feb 2016 · Uppdaterad

Mycket trevligt ställe som passar det flesta sällskap, alltifrån familj, par till kompisgäng. Otroligt trevlig miljö med många runda bord. Stimmigt. Stabil mat rakt igenom, utan att leverera några egentliga wow... lite som Riche och de andra. Mycket bra service!... Visa hela »

14 dec 2017

Har ätit så god mat här, både till lunch och middag. Trevlig lokal med en härlig atmosfär. Bäst mat av samtliga restauranger som ingår i Svenska Brasserier.

20 feb 2015

Teatergrillen. Nästan alla har någon gång hört om denna restaurang, eller är det mer utav en institution? Att äta en middag här är inte bara en upplevelse för smaklökarna utan hit går man för så mycket mer. Att beställa in sil... Visa hela »

18 apr 2017

Lite pricy men det är det värt!

30 jan 2017

Dyrt, såklart, men här får man verkligen vad man betalar för. Skitbra!