Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Teatergrillen

4,7
9 betyg
Redigera Teatergrillen

Teatergrillen är en riktig klassiker på baksidan av Riche, vilka båda använder samma kök. Teatergrillen har varit oförändrad sedan Tore Wretman gav den ny profil 1968. Man tog vara på närheten till Dramaten och inredningen blev full av rekvisita och tjocka röda ridåer. Inte att förglömma är deras cocktailbar. Brunch serveras i Teaterbaren.

Användarbilder på Teatergrillen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Teatergrillen av Mimmi S.
  • Bild från Teatergrillen av Mimmi S.
  • Bild från Teatergrillen av Mimmi S.
  • Bild från Teatergrillen av Mimmi S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 jan 2023

Så mysigt! Hur har jag missat detta ställe?
Teaterinspirerad , fint inrett och varm känsla när man kliver in. Servicen var på topp, trevliga, skratta och log och hjälpsamma. Dom gav de lilla extra man vill ha och som gör att man kommer tillbaks.
Tyvä... Visa hela »

13 feb 2016 · Uppdaterad

Mycket trevligt ställe som passar det flesta sällskap, alltifrån familj, par till kompisgäng. Otroligt trevlig miljö med många runda bord. Stimmigt. Alltid bra mat, vassare än syskonkrogarna. Grym service! Prismässigt rejält tilltaget dock.

12 feb 2021

Alltid glad att återbesöka. Inbjudande och varm miljö. Alltid trevlig service. God stämning. Därtill en meny som alltid har något nytt likväl som många klassiker som man vill återkomma till. Vinlista som räcker mycket långt. Baren kan ä... Visa hela »

26 apr 2019

TG är stilsäker på alla plan
Maten, servicen är gamla skolans toppklass,.
Miljön håller fortfarande, klassiker !!

14 dec 2017

Har ätit så god mat här, både till lunch och middag. Trevlig lokal med en härlig atmosfär. Bäst mat av samtliga restauranger som ingår i Svenska Brasserier.

20 feb 2015

Teatergrillen. Nästan alla har någon gång hört om denna restaurang, eller är det mer utav en institution? Att äta en middag här är inte bara en upplevelse för smaklökarna utan hit går man för så mycket mer. Att beställa in sil... Visa hela »

18 apr 2017

Lite pricy men det är det värt!

30 jan 2017

Dyrt, såklart, men här får man verkligen vad man betalar för. Skitbra!

25 aug 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.