Cliff Barnes

4,4
5 betyg
Redigera Cliff Barnes

Cliff Barnes ligger ett stenkast från Odenplan och har länge varit känt för sitt amerikanska koncept. Här hittar du allt från hamburgare till musikquiz och uppslupen stämning.

Användarbilder på Cliff Barnes Visa alla

  • Lägg till bild
  • Tonfisksallad – Bild från Cliff Barnes av Fredrik J.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 feb 2019

Synd att dom slutat med lunchen.
Kul att dom fortfarande i alla år kör samma koncept på kvällarna. 22.00 släcks det ned och introt till Dallas drar igång. Sedan är "festen" igång. Dock extremt mycket folk på den lilla ytan så tar... Visa hela »

19 dec 2015 · Uppdaterad

Ett grymt ställe om man vill gå på AW eller ta några öl efter man har varit iväg på middag. Både personal och inredning var ett stort plus! Rekommenderar inte stället för middag då maten inte håller särskilt hög klass men... Visa hela »

Listad i: Bästa AW
7 maj 2016

Riktigt soft ställe med trevlig personal och god mat till bra pris. Rekommenderar att boka bord där på en onsdag vid 19 för att efter maten ta några drinkar till deras lättsamma musikquiz som startar 20:30.

28 jul 2015

Har dom senaste åren seglat upp som ett av dom trevligaste genuint Amerikanska matställena i Stockholm, Sverige? Till bra priser och med en trevlig och mycket service minded personal. Partyt på fredagarna och lördagarna har jag passerat åldersmässigt men det har vari... Visa hela »

21 sep 2017

Fantastisk lokal. Servicen är på tårna och tar väl hand om sina gäster. Texas chilin är grym