Restaurang Sue Ellen

3,6
8 betyg
Restaurang
Bar
Hemsida
Sue Ellen
3,6
8 betyg
Hemsida

"Mer pilsner till folket" - så klingar ledorden hos Stockholms egen Beer Garden. På Sue Ellen serverar man nämligen buteljvis med öl i olika sorter och tappningar. Och öl har såklart blivit pubens signum. Men förutom dryck kan man även presentera en uttänkt och generös meny, både lunch- och middagstid. Här hittar man bland annat wienerschnitzel i hel och halv portion. Baren fylls upp med fatöl från olika bryggerier och självklart finns drinkar och snacks även till försäljning.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Sue Ellen Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Sue Ellen

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 dec 2020

Restaurang/pub lite avsides på Tulegatan. Uteservering på innergården på sommaren. Funkar men inget extraordinärt.

17 mar 2022 · Uppdaterad

Bara testat lunchen men den var väldigt bra.

22 apr 2019

Högkvalitativ restaurang med gedigen lunch och även perfekt middagsrestaurang. Toppenläge i Vasastan med nära till tunnelbana. En pub som utvecklat konceptet till en finare pub och som är mycket populär för middagar och AW.

Dom har en härlig bar med... Visa hela »

4 feb 2021

Jag gillar Sue Ellen, men gillade den matmässigt lite mer tyska touchen - kommer ihåg en grym Schweine haxe - de hade tidigare än bättre.

Trevlig lokal, stor bardel och bra ölsortiment med många öl från Wisby

Ligger dessutom som vätsk... Visa hela »

18 aug 2021 · Uppdaterad

Sue Ellen!

I Vasastan ligger denna trevliga restaurang!
Inne är det lite murrigt mörkt och mysigt. På baksidan väntar lite oväntat en stor och öppen innegård med en uteservering. En solig dag eller varm sommarkväll är det hur mysigt som he... Visa hela »

22 sep 2016

Bra lunch om än lite dyr

21 jun 2015

Bra restaurang med mycket trevlig personal och väldigt god mat. Käkade deras grisfestmeny sist och var mycket nöjd. Vi brukar gå dit och äta deras Wienerschnitzel när suget efter Stockhoms bästa schnitzel smyger sig på!

6 jun 2015

Jag har varit på Sue Ellen ett par tillfällen och måste säga att betyget har svalnat med tiden, nu tycker jag det finns andra ställen som i stan som serverar klart bättre tysk mat och det där lilla extra saknas i både mat, kvalitet och helhetsupplevelse.