Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Retro Sveavägen

3,5
4 betyg
Redigera Retro Sveavägen

En hel del har hänt sedan den förra baren huserade i Retros lokaler på Odenplan. Ett rejält uppsving senare hittar du numera den skönt amerikainspirerade sportbaren på samma ställe här i Vasastan.

Retro har gjort en rejäl ansiktslyftning av lokalen. Numera är det ljust, fräscht och färgglatt på adressen här på Sveavägen. Tanken är att på ett modernt sätt framhäva det populära 70- och 80-talet, något som baren utan tvekan lyckas med. Förutom den "Retro"-inspirerade inredningen är lokalen givetvis också full av stora flatscreens.

Retro är ju i grund och botten en sportbar, något som inte minst är märkbart i atmosfären och de skärmtapetserade väggarna. Var du än sitter har du bra sikt över en TV, sida vid sida med bilder av olika minnesvärda sportögonblick.

Köket är inspirerat av Amerika med rejäla hamburgare och smarriga nachotallrikar på menyn, men maten har också flera internationella inslag. Som sig bör är det rejäla portioner som gäller och du kommer undan utan några hål i plånboken.

Passa på att boka bord om du vill besöka Retro under någon större sporthändelse.

Se även Retro SoFo, Retro Kungsholmen, Retro Hornstull, The Crib by Retro

Användarbilder på Retro Sveavägen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Retro Sveavägen av Fredrik J.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 feb 2019 · Uppdaterad

De är ganska trevliga och om det inte är för många där kan de sätta på önskvärd match. Sen är det 29 kr för en öl innan 20 (därefter 39 kr), och det är ju inte så pjåkigt.

29 mar 2019

Billigt i baren, därav populärt bland ungdomarna. Avspänd lokal med flera TV-skärmar som visar sport (utan ljud).

19 feb 2022

Säkert kort på Sveavägen. Trevlig sportbar med stora skärmar. Plus för goda burgare och priset på mat och dryck.

23 aug 2021