Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Döden i Grytan

4,3
7 recensioner
Redigera Döden i Grytan
Döden i Grytan

Döden i Grytan stoltserar med att vara en av Stockholms riktiga trattorior. Här ligger fokus på klassiska rätter från Rom, serverade i genuin miljö med rustika tegelväggar, mönstrat golv och vita dukar.

Användarbilder på Döden i Grytan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Döden i Grytan av Catrin M.
  • Bild från Döden i Grytan av Catrin M.
  • Bild från Döden i Grytan av Jenny Q.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 dec 2018

Jag gillar verkligen Döden i Grytan. Restaurangen är no nonsense och struntar i trender. Bara det att du kan få kanin till och från är ett plus i min bok. Mysigt utan att vara Lady & Lufsen-kitschigt, bra personal som vet vad de gör och genomgående bra mat.

9 sep 2019

Bra mat. Här åt jag en pastarätt med bläckfisk som var jättegott. Känner att jag behöver komma hit igen för att ge en ärlig recension. En aningen förvirrad personal, men det känns hemtrevligt o h gemytligt.

31 jan 2020

Jag gillade detta stället, mysig lokal, god italiensk mat och bra service.

13 nov 2019

Himmelskt god Carbonara och mycket trevlig personal!! Finns inget att klaga på. 😃👌🏻

15 jan 2020

Supergod pasta med pilgrimsmusslor och tryffel. Trevlig personal och gemytlig känsla. Riktigt italiensk känsla. Gott vin!

18 apr 2017

En favorit i Stockholm! Gillar man fisk och skaldjur ska man välja Den Gamle och Havet, är man ute efter mer kötträtter är denna rätt val! Riktigt bra italienare!

29 apr 2016 · Uppdaterad

Detta är en klassiker. Mat gjord med kärlek och omsorg. Klassisk italiensk mat, rimliga priser och bra service. Detta är en restaurang som håller över tid och som man återvänder till. Lokalerna har en mysig atmosfär, och passar bra till en romantisk middag e... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.