Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Dogfood

4,0 • 2 recensioner
Dogfood

Folket från Flippin' Burgers kompletterar burgarsuccén med en korvbar där korvarna kommer från Korvhantverk i Sollentuna. Bland annat serveras korv med kött från Nibble Gårdsgris, bringa från Gröna Gårdar och ekologisk kyckling. All topping till korvarna tillagas från grunden. Du hittar även en vegankorv på menyn. Från och med hösten 2019 ligger Dogfood i Vasastan, efter att tidigare ha huserat på Kungsholmen.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 sep 2018

Jag är ingen jättesucker för korv, även om jag gillar det så klart. Dessutom känns det som att hypen totalt har uteblivit för Dogfood. Tror inte jag har hört en enda person som ätit här. Och med besvikelsen från Lådan (samma ägare a... Visa hela »

21 sep 2018

Jag gillar korv och hoppades verkligen att det hade kommit ett komplement till Günters, Östermalms Krovspecialist och de ungerska korvarna på Hötorget men jag kände inte att Dogfood levde upp till den nivån. Ev. hade jag för höga förväntningar elle... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

24 jan 2017

Väntar med spänning