Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Dogfood

3,7
3 betyg
Redigera Dogfood
Dogfood

Folket från Flippin' Burgers har kompletterat burgarsuccén med en korvbar, där korvarna kommer från Korvhantverk i Sollentuna. Alla korvar är gjorda på ekologiskt kött från svenska gårdar och serveras i färskt ekologiskt bröd från Magnus Johansson Bageri & Konditori i Hammarby Sjöstad. Dogfood satsar även på att servera goda cocktails och man har ett nära samarbete med Stockholms Bränneri och Mackmyra.

Efter att tidigare ha huserat på Kungsholmen hittar du numera Dogfood på Luntmakargatan i Vasastan, i anslutning till syskonkrogen Lådan. Lokalen är industriellt inredd med väggar klädda i träpaneler, rustika träbord med detaljer i metall och höga barpallar. Här är det intimt och ombonat med mängder av tavlor, vimplar och andra dekorationer på väggarna. Slå dig ner i den hemtrevliga baren och botanisera bland ett brett urval av iskalla öl, men passa även på att testa någon spännande och välkomponerad cocktail när du är här.

Hos Dogfood hittar du allt från en klassisk "hot dog" med hemgjord gurkmajonnäs och rostad lök till en riktigt lyxig korv på nattbakad bringa. Alla toppings och tillbehör görs helt från scratch. Är du sugen på något annat än korv serveras även burgare med friterad kyckling, samt friterade kycklingvingar i äkta amerikansk stil med klassisk ranch dip och spicy buffalo-sås.

Användarbilder på Dogfood Visa alla

  • Lägg till bild
  • Buffalo wings – Bild från Dogfood av David F.
  • Nash hot chicken sandwich – Bild från Dogfood av David F.
  • Bild från Dogfood av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 sep 2018

Jag är ingen jättesucker för korv, även om jag gillar det så klart. Dessutom känns det som att hypen totalt har uteblivit för Dogfood. Tror inte jag har hört en enda person som ätit här. Och med besvikelsen från Lådan (samma ägare a... Visa hela »

21 sep 2018

Jag gillar korv och hoppades verkligen att det hade kommit ett komplement till Günters, Östermalms Krovspecialist och de ungerska korvarna på Hötorget men jag kände inte att Dogfood levde upp till den nivån. Ev. hade jag för höga förväntningar elle... Visa hela »

12 feb 2020

Den här recensionen är inte fullständig än då vi, tro det eller ej, inte åt någon korv! Men, det var deras chicken sandwich jag främst kom hit för denna gång.

Deras nyöppnade lokal precis ligger precis intill deras andra ställ... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

24 jan 2017

Väntar med spänning