Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Flippin' Burgers

3,8 • 14 recensioner
Flippin' Burgers

Anstormningen till kritikerrosade Flippin' Burgers har sedan öppning varit enorm. Liten lokal, ingen bordsbokning och osannolikt mycket hype har gjort att stället alltid är fullt. Här serveras prisvärda, saftiga och rejäla burgare med hemgjorda pommes och droppande dressing. Den som vill "do it the American way" kan också beställa en krämig milkshake gjord på Ben & Jerry's-glass. Miljön går i tvättäkta amerikansk diner-stil.

Se även Lådan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Överhypat kan jag tycka. Goda hamburgare förstås och schysst ställe, men inget ställe jag kommer komma tillbaka till.

Flippin´ spelar enligt mig i en egen division. Inget annat ställe i stan får till köttet lika bra. Det är enkelt, det är riktigt bra burgare och konceptet är helgjutet. Personalen är super. Att säga att stället är hajpat (i negativ bemärk... Visa hela »

Det går ju inte att säga annat än att de har väldigt god hamburgare men det är inte ens lite OK att vänta 1 timme för att få bord.

Förstår inte riktigt varför folk tycker att det är värt att stå och köa i flera timmar - men värt det om man får bord direkt. God burgare - att den skulle ha blivit utsedd till en av de bästa burgare utanför USA är jag något tveksa... Visa hela »

Helt okej burgare, hade varit trevligt men fler tillbehör för variation.

Ok Flippin är inte direkt nytt på kartan när jag skriver den här recensionen men hypen och kötiden är fortfarande som om det öppnat i förrgår. Och det går inte att säga annat än att burgarna är i absoluta toppklass, tror faktiskt in... Visa hela »

Helt enkelt bästa burgarna jag någonsin ätit. Och jag har ätit många...

Flippin Burgers lever upp till sitt goda rykte. Tog en dubbelcheeseburgare med en vaniljmilkshake och det var verkligen gott. 1 timmes väntan på bord i baren gjorde ingenting. Det var värt väntan.

Nice juicy burger and the bun holds up nicely to the burger. Is it worth the queue? No, not for me.

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Du bör inte äta här om du har någon form av allergier. Personligt bryr sig inte om du vill ta bort något som inte passar dina smaklökar. Här hade jag riktigt dålig erfarenhet. Min mage koagulera på grund av det de gjorde. Mycket besviken. Jag skulle r... Visa hela »

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Alltid i slutändan gå till Flippin' när begäret en saftig burgare. Utan problem hamburgare med stor pommes frites. Räkna med att vänta för en plats...

Har fortfarande inte hittat en godare burgare! ...och ja, jag har letat;) Lite besvärligt att man inte kan boka och ibland får köa orimligt länge, men det är det värt.