Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Flippin' Burgers

4,0 • 20 recensioner
Flippin' Burgers

Anstormningen till kritikerrosade Flippin' Burgers har sedan öppning varit enorm. Liten lokal, ingen bordsbokning och osannolikt mycket hype har gjort att stället alltid är fullt. Här serveras prisvärda, saftiga och rejäla burgare med hemgjorda pommes och droppande dressing. Den som vill "do it the American way" kan också beställa en krämig milkshake gjord på Ben & Jerry's-glass. Miljön går i tvättäkta amerikansk diner-stil.

Se även Lådan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 maj 2017 · Uppdaterad

Okej, nu ger jag mig. Flippin är bäst. Började med besvikelse, både burgarna och väntetiden. Nu, många burgare senare, vet jag när man ska komma och vad man ska ta. Pommesen har blivit bättre, burgarna är oftast perfektion, colan iskall och servicen all... Visa hela »

1 dec 2017

Väldigt god vegetarisk burgare även om jag tycker halloumi- eller sojaburgare är ett bättre val än en gjord på bönor. Ett plus är att man har samma val som de övriga burgarna och bara byter ut själva köttet och inte alla tillbehör.

27 jan 2018

Mitt första besök på Flippin blev en fredagkväll efter jobbet löningshelg, så helt förståeligt att det var lite folk och lite väntetid. Vi fick besked snabbt om att vi får vänta 30-40 minuter och kan ta en öl i baren så länge... Visa hela »

15 feb 2018 · Uppdaterad

Absolut magiskt kött, slår alla andra på fingrarna, men... Jag tycker att det blir lite tråkigt när det är så lite pålägg. Jag vill gärna mycket smaker så för mig så räcker inte hela vägen. Får testa Vego-burgare... Visa hela »

18 sep 2018

Var där på besök med en god vän som jag inte träffat på länge. Vi båda beställde en burgare vars namn jag dessvärre förträngt, kort och gott var det en fantastik burgare med en väl balanserad ratio kött kontra bröd, grö... Visa hela »

3 jun 2018

Flippin' talade om för mig vad en bra burgare var, så det var här kärlek uppstod för första gången till den maträtt som idag är min största passion, som ordspråket säger så glömmer en inte sin första kärlek och... Visa hela »

23 mar 2018

Gick snabbt att få bord vid lunchruschen, runt 10 minuter väntetid i baren.

Väldigt goda burgare med ett gott och saftigt bröd! Varit här ett antal gånger nu och aldrig blivit besviken. Absolut en av de bättre burgarna jag ätit!

Dock konst... Visa hela »

29 apr 2016

Flippin´ spelar enligt mig i en egen division. Inget annat ställe i stan får till köttet lika bra. Det är enkelt, det är riktigt bra burgare och konceptet är helgjutet. Personalen är super. Att säga att stället är hajpat (i negativ bemärk... Visa hela »

7 okt 2018

Supergott och enkelt

19 sep 2015

Det går ju inte att säga annat än att de har väldigt god hamburgare men det är inte ens lite OK att vänta 1 timme för att få bord.

14 dec 2015 · Uppdaterad

Förstår inte riktigt varför folk tycker att det är värt att stå och köa i flera timmar - men värt det om man får bord direkt. God burgare - att den skulle ha blivit utsedd till en av de bästa burgare utanför USA är jag något tveksa... Visa hela »

24 okt 2016

Överhypat kan jag tycka. Goda hamburgare förstås och schysst ställe, men inget ställe jag kommer komma tillbaka till.

31 maj 2015

Ok Flippin är inte direkt nytt på kartan när jag skriver den här recensionen men hypen och kötiden är fortfarande som om det öppnat i förrgår. Och det går inte att säga annat än att burgarna är i absoluta toppklass, tror faktiskt in... Visa hela »

21 jun 2017

Helt okej burgare, hade varit trevligt men fler tillbehör för variation.

16 apr 2016

Flippin Burgers lever upp till sitt goda rykte. Tog en dubbelcheeseburgare med en vaniljmilkshake och det var verkligen gott. 1 timmes väntan på bord i baren gjorde ingenting. Det var värt väntan.

26 maj 2017

Helt enkelt bästa burgarna jag någonsin ätit. Och jag har ätit många...

20 okt 2016

Översätt till svenska »

Nice juicy burger and the bun holds up nicely to the burger. Is it worth the queue? No, not for me.

26 maj 2015

Har fortfarande inte hittat en godare burgare! ...och ja, jag har letat;) Lite besvärligt att man inte kan boka och ibland får köa orimligt länge, men det är det värt.

6 aug 2016

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Alltid i slutändan gå till Flippin' när begäret en saftig burgare. Utan problem hamburgare med stor pommes frites. Räkna med att vänta för en plats...

11 mar 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Du bör inte äta här om du har någon form av allergier. Personligt bryr sig inte om du vill ta bort något som inte passar dina smaklökar. Här hade jag riktigt dålig erfarenhet. Min mage koagulera på grund av det de gjorde. Mycket besviken. Jag skulle r... Visa hela »