Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Flippin' Burgers

3,8 • 32 recensioner
Flippin' Burgers

Anstormningen till kritikerrosade Flippin' Burgers har sedan öppning varit enorm. Liten lokal, ingen bordsbokning och osannolikt mycket hype har gjort att stället alltid är fullt. Här serveras prisvärda, saftiga och rejäla burgare med pommes och droppande dressing. Fulfries är Flippin's originalpommes från industrin, medan deras finfries är ekologiska dubbelfriterade hantverkspommes från Skåne. Den som vill "do it the American way" kan också beställa en krämig milkshake gjord på Ben & Jerry's-glass. Miljön går i tvättäkta amerikansk diner-stil.

Se även Lådan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 sep 2018

Var där på besök med en god vän som jag inte träffat på länge. Vi båda beställde en burgare vars namn jag dessvärre förträngt, kort och gott var det en fantastik burgare med en väl balanserad ratio kött kontra bröd, grö... Visa hela »

9 nov 2018

Helt klart stans bästa burgare. Hypen som fortfarande är en hype om man tittar på den ständiga kön som omringar Flippin burgers. Och levererar dom? 100%. Lätt värt att köa för, men kom precis vid öppning för att garantera en plats.

Am... Visa hela »

29 maj 2017 · Uppdaterad

Okej, nu ger jag mig. Flippin är bäst. Började med besvikelse, både burgarna och väntetiden. Nu, många burgare senare, vet jag när man ska komma och vad man ska ta. Pommesen har blivit bättre, burgarna är oftast perfektion, colan iskall och servicen all... Visa hela »

1 nov 2018 · Uppdaterad

Goda burgare. Tråkiga pommes

Störigt: går ej att boka bord och det är ALLTID kö och väntan i all oändlighet.

Du vill inte se mig hangry så därför hamnar jag väldigt sällan här.

Jag gillar lokalen och inr... Visa hela »

Listad i: Burgers
23 jan 2019

Brukar drömma om dom här hamburgarna..

1 mar 2019

Alla känner väl till det redan, men de har en av stans bästa burgare. Sköljs gärna ned med någon glassdrink.

10 jun 2019

Tror jag hade lite för höga förväntningar, då många säger att deras burgare är sthlm bästa. Det var en god burgare och pommes men saknade det lilla extra.

1 dec 2017 · Uppdaterad

Väldigt god vegetarisk burgare även om jag tycker halloumi- eller sojaburgare är ett bättre val än en gjord på bönor. Ett plus är att man har samma val som de övriga burgarna och bara byter ut själva köttet och inte alla tillbehör.

6 apr 2019

Man får helt enkelt chansa! Går inte att boka bord här utan endast drop in. Vid 20 tiden en fredagskväll hoppades jag på att vi skulle ha lite tur. Fick vänta 15 min och vi var 2 i sällskap. Tog en drink i baren medan vi väntade. Beställde en fransk ci... Visa hela »

20 feb 2019

Snudd på femma men kan inte ge det till restauranger där de är tvungna att steka igenom köttet, tyvärr. I övrigt toppklass på allt.

10 feb 2019

Den glutenfria burgaren är inte värd mer än en trea i betyg, Barrells har bättre burgare. Men enligt mina burgarvänner är det vanliga brödet toppen och får bättre betyg än det märkligt bruna glutenfria brödet. Pompan är okej, inte mer... Visa hela »

15 feb 2018 · Uppdaterad

Absolut magiskt kött, slår alla andra på fingrarna, men... Jag tycker att det blir lite tråkigt när det är så lite pålägg. Jag vill gärna mycket smaker så för mig så räcker inte hela vägen. Får testa Vego-burgare... Visa hela »

5 feb 2019

God vegetarisk burgare som känns näringsrik, goda tillbehör och gott bröd. Lite väl lång väntetid och kanske en aning mastig burgare för min smak. Förstår att jag inte delar hypen riktigt, men helt okej.

27 jan 2018

Mitt första besök på Flippin blev en fredagkväll efter jobbet löningshelg, så helt förståeligt att det var lite folk och lite väntetid. Vi fick besked snabbt om att vi får vänta 30-40 minuter och kan ta en öl i baren så länge... Visa hela »

21 okt 2018 · Uppdaterad

Älskar detta ställe. Burgarna är verkligen top-notch och helt i min smak.

3 jun 2018

Flippin' talade om för mig vad en bra burgare var, så det var här kärlek uppstod för första gången till den maträtt som idag är min största passion, som ordspråket säger så glömmer en inte sin första kärlek och... Visa hela »

29 apr 2016

Flippin´ spelar enligt mig i en egen division. Inget annat ställe i stan får till köttet lika bra. Det är enkelt, det är riktigt bra burgare och konceptet är helgjutet. Personalen är super. Att säga att stället är hajpat (i negativ bemärk... Visa hela »

23 mar 2018

Gick snabbt att få bord vid lunchruschen, runt 10 minuter väntetid i baren.

Väldigt goda burgare med ett gott och saftigt bröd! Varit här ett antal gånger nu och aldrig blivit besviken. Absolut en av de bättre burgarna jag ätit!

Dock konst... Visa hela »

10 jul 2019

Översätt till svenska »

Helt ok burgare. Prisvärt.

Bra kombinationer. Köttet något torrt . (Smaksak) cool inredningen & atmosfär. Milkshake det bästa jag testat!

9 jul 2019

Otroligt besviken..

Mycket populärt ställe med ”Sveriges godaste hamburgare” kan tyvärr inte bedöma maten då vi inte fick någon möjlighet till det.

Vi fick vänta 30 min på bord, vilket är okej då det var otroli... Visa hela »

Sida 1 av 2