Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Lill-Lådan

3,7
3 betyg
Redigera Lill-Lådan
Lill-Lådan

Folket från Flippin' Burgers har kompletterat burgarsuccén med Lådan och bakfickan Lill-Lådan, tidigare Dogfood, i Vasastan. På Lill-Lådan serveras cocktails med ingredienser från små svenska dryckeshantverkare, men också mat.

Lill-Lådan huserar vägg i vägg med Lådan, närmare bestämt i Lådans gamla köksingång. Lokalen är industriellt inredd med väggar klädda i träpaneler, rustika träbord med detaljer i metall och höga barpallar. Här är det intimt och ombonat med mängder av tavlor, vimplar och andra dekorationer på väggarna. Slå dig ner i den hemtrevliga baren och botanisera bland ett brett urval av klassiska drinkar med en modern twist. Här kan du bland annat beställa en Boulevardier på rågwhiskey från ön Ven, vermouth från Spriteriet i Vasastan eller en skvätt Röd från Stockholms Bränneri. Enkelt, småskaligt och lokalproducerat är ledord.

Den som är sugen på något att äta kan beställa mat från hela Lådans matmeny, som kretsar kring "transparent" streetfood med många ekologiska och Krav-märkta råvaror. Rätterna tillagas på råvaror från små lokala leverantörer som sätter kvalitet och hantverk främst. På menyn hittar du pubmat i stil med sliders, friterad kyckling och pommes.

Det går även att abonnera Lill-Lådan till exempelvis födelsedagsfester och firmafester.

Se även Lådan

Användarbilder på Lill-Lådan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Buffalo wings - Bild från Lill-Lådan av David F.
  • Nash hot chicken sandwich - Bild från Lill-Lådan av David F.
  • Bild från Lill-Lådan av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
20 sep 2018

Jag är ingen jättesucker för korv, även om jag gillar det så klart. Dessutom känns det som att hypen totalt har uteblivit för Dogfood. Tror inte jag har hört en enda person som ätit här. Och med besvikelsen från Lådan (samma ägare a... Visa hela »

21 sep 2018

Jag gillar korv och hoppades verkligen att det hade kommit ett komplement till Günters, Östermalms Krovspecialist och de ungerska korvarna på Hötorget men jag kände inte att Dogfood levde upp till den nivån. Ev. hade jag för höga förväntningar elle... Visa hela »

12 feb 2020

Den här recensionen är inte fullständig än då vi, tro det eller ej, inte åt någon korv! Men, det var deras chicken sandwich jag främst kom hit för denna gång.

Deras nyöppnade lokal precis ligger precis intill deras andra ställ... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort frÄn totalbetyget, dÄ de pÄ nÄgot sÀtt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

24 jan 2017

Väntar med spänning