Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Due Fratelli

4,0 • 3 recensioner
Due Fratelli

Due Fratelli är en okomplicerad, italiensk kvarterskrog på Birger Jarlsgatan strax intill Jarlaplan. Här kan du äta vedugnsbakade pizzor och andra italienska klassiker bland rödrutiga dukar à la Italien.

Sedan 2007 har Due Fratelli serverat italiensk mat lagad från grunden och sedan 2017 drivs restaurangen vidare i ny regi. Här hittar du omtyckta italienska vedugnspizzor, men också andra givna klassisker såsom lasagne och klassiska pastarätter som frutti di mare. Lunchmenyn består av allt från skaldjursgryta till carbonara och canelloni samt flera alternativ av "dagens".

På Due Fratelli kan du äta på plats, i både stora och mindre sällskap, eller köpa med dig din mat som takeaway. Här klär röd- och vitrutiga dukar de mörka träborden, precis som på en liten taverna i Italien.

För större sällskap som vill anordna ett evenemang, möte eller en fest kan man abonnera nedervåningen på Due Fratteli med plats för upp till 40 personer. Här kan man utforma menyn och anpassa den efter eventet. Planerar du istället en tillställning hemma eller på annan plats erbjuder restaurangen även catering samt julbord under december månad.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 mar 2018

Goda pizzor, fullt godkända pastor, men framförallt väldigt vällagade luncher.

Due Fratelli är min lilla kvarterskrog som jag nästan så ofta jag kan passar på att ta take away från.

18 jan 2015

Due Fratelli är en liten favorit hos mig. Pizzorna är goda, riktigt goda faktiskt. Kanske de godaste i hela stan till och med. Resten av maten är också god, men saknar så klart lite av finessen man får på finare ställen. Helt okej personal. Lite trist loka... Visa hela »

31 jan 2017

Helt orolig atmosfär med underbar service. Marie tror jag den unga servitrisen hette? Gav lyxservice och ett intryck precis som på en finkrog men priset otroligt lågt för upplevelsen man får.

Mysigt under sommaren med deras uteservering men vårat säll... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

28 mar 2018

💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

20 sep 2016

Så blåst på tillbehören till mat mm. Suck

Betala för mat man inte beställt.

Akta Er!