Svartengrens

Top 100
4,1
11 betyg
Restaurang
Bar
Hemsida
Svartengrens
4,1
11 betyg
Hemsida

Svartengrens har blivit omskrivna för oslagbara cocktails och en generös drinklista, men stället följer även kött-trenden med fokus på närproducerade och ekologiska kött- och kycklingrätter. Priserna är dessutom relativt humana för en lyxigare middag. Inredningen är minimalistisk och baren populär. Restaurangen huserar i ett gammalt apotek.

Föreslå ändringar

Recensioner av Svartengrens

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 feb 2023

Första barbesöket efter pandemin blev trevligt nog @svartengrens. Efter en snabb koll om de hade de mer exotiska ingredienserna i vår test-cocktail så fick vi den perfekt levererad. Deras egna cocktails är förvirrande nog döpta efter en ingrediens som inte nö... Visa hela »

3 dec 2017

Min absoluta favorit! För den som älskar kött såklart. Personalen skapar en trevlig och avslappnad stämning. Priset kan kännas högt men när notan kommer in är det värt varje krona. Drinkarna är innovativa, fantastiskt goda och varierar efter sä... Visa hela »

Listad i: Mina favoriter
6 maj 2021

Servicen var helt fantastisk, maten super god, drinkarna magiska och att osten serverades på Olof Palme var en rolig touch.

23 apr 2017

Riktigt god mat, trevligt ställe och bra personal. Dock förundrades jag över priserna. 395 kr enbart för en köttbit sen måste man lägga till tillbehör för 80+ kr - det känns lite väl dyrt/snålt.

29 apr 2016

Äntligen har jag gjort ett nytt besök hos Svartengrens, och denna gång var mer enligt förväntan! Först och främst en helt annan stämning i restaurangen med ganska hög musik och hög ljudvolym överlag, det gillar jag. Vår servitör var... Visa hela »

6 jun 2016

Trevligt och gott! Lyxig kvarterskrong men i dyraste laget. Vi delade på ett fat ostron, vilket var fantastiskt gott. Sedan delade vi på grillbrickan vilket jag inte rekommenderar. Trångt och geggigt med fokus på att skicka mat istället för att njuta och umgås... Visa hela »

29 mar 2016

Jag har ätit här flera gånger, både maten och servicen är väldigt bra. Känslan är "lyxig kvarterskrog". Dock avskräcks jag ändå av priserna, de är i högsta lagret för vad som kan kännas ok för en kvarterskro... Visa hela »

22 sep 2016

God mat men lite dyrt.

22 dec 2014

Trevligt stämning och riktigt god. Lite lugnare atmosfär men ändå ett kul ställe o börja kvällen på en fredag eller lördag. Bra drinkar och grymt kött!

19 jan 2022
29 jan 2022

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

4 okt 2022