Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Svartengrens

3,8 • 6 recensioner
Svartengrens

Svartengrens har blivit omskrivna för oslagbara cocktails och en generös drinklista, men stället följer även kött-trenden med fokus på närproducerade och ekologiska kött- och kycklingrätter. Priserna är dessutom relativt humana för en lyxigare middag. Inredningen är minimalistisk och baren populär. Restaurangen huserar i ett gammalt apotek.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Christina N.

Riktigt god mat, trevligt ställe och bra personal. Dock förundrades jag över priserna. 395 kr enbart för en köttbit sen måste man lägga till tillbehör för 80+ kr - det känns lite väl dyrt/snålt.

Adam L.

Äntligen har jag gjort ett nytt besök hos Svartengrens, och denna gång var mer enligt förväntan! Först och främst en helt annan stämning i restaurangen med ganska hög musik och hög ljudvolym överlag, det gillar jag. Vår servitör var... Visa hela »

Jacob H.

Jag har ätit här flera gånger, både maten och servicen är väldigt bra. Känslan är "lyxig kvarterskrog". Dock avskräcks jag ändå av priserna, de är i högsta lagret för vad som kan kännas ok för en kvarterskro... Visa hela »

Stampe X.

God mat men lite dyrt.

Christian H.

Trevligt stämning och riktigt god. Lite lugnare atmosfär men ändå ett kul ställe o börja kvällen på en fredag eller lördag. Bra drinkar och grymt kött!

My J.

Trevligt och gott! Lyxig kvarterskrong men i dyraste laget. Vi delade på ett fat ostron, vilket var fantastiskt gott. Sedan delade vi på grillbrickan vilket jag inte rekommenderar. Trångt och geggigt med fokus på att skicka mat istället för att njuta och umgås... Visa hela »