Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Lennart & Bror

4,7
3 recensioner
Redigera Lennart & Bror
Lennart & Bror

Att kunna gå till sin egen slaktare, få personlig service och koll på varifrån köttet kommer är inte alltid en självklarhet. Sedan december 2013 finns möjligheten på köttbutiken Lennart & Bror, som erbjuder ett mindre alternativ till stans stora hallar. Här hittar du välfyllda häng- och mörningskylar men också skönt häng och personlig kontakt med ägarna. Butiken står även öppen för pubkvällar samt enklare luncher och middagar några gånger i veckan. Håll koll via hemsidan, Facebook och Twitter.

Användarbilder på Lennart & Bror Visa alla

  • Lägg till bild
  • Råbiff, lammacka, pimientos de padron – Bild från Lennart & Bror av Gabriella S.
  • Chark – Bild från Lennart & Bror av Gabriella S.
  • Råbiff och lammacka – Bild från Lennart & Bror av Gabriella S.
  • Vegetarisk burgare – Bild från Lennart & Bror av Gabriella S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 feb 2020 · Uppdaterad

Så trevligt ställe! Lennard & Bror är en köttbutik men har även en restaurang i samma lokal. Inredningen är väldigt snygg med vita kakelväggar, marmorbord, snygga tavlor och matböcker man kan titta i om man vill. Dessutom den snygga kött- och ch... Visa hela »

Listad i: Burgare
2 jul 2020

Nyfunnen kärlek! Åt en god burgare och uppskattade att sallad plus tomat kom på sidan. Ska de va en riktig burgare så ska det. Humana priser och avslappnad stämning, middag en torsdag. Fullsatt och endast två i personalen, men servicen var toppen! Min vän å... Visa hela »

20 okt 2020

Mitt favoritställe i Sibirien! Äter här ofta och blir aldrig besviken. Nästan varje gång jag har besök från andra städer så tar jag med dem hit, för att de ska få en riktigt härlig upplevelse - på alla sätt.

Lennart... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.