Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Användarbilder på Eatery Sundbyberg Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Eatery Sundbyberg av Mythu L.
  • Bild från Eatery Sundbyberg av Mythu L.
  • Bild från Eatery Sundbyberg av Mythu L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 sep 2019 · Uppdaterad

Bra lunchställe i Sumpan! Finns olika alternativ att välja mellan varje dag, en fisk, en kött, en veg osv. Åt raggmunk idag med sidfläsk, mums! Man betalar själv vid ingången och får en lapp som man ger när man hämtar maten. Ingår sallad och... Visa hela »

27 jun 2019

Fräsh inredning & trevlig personal. Maten var oerhört bra och rekommenderas. Vi åt middag här i April och alla var väldigt nöjda i sällskapet. Prisvärt också!

30 maj 2019

Jätte trevligt, modernt och charmig personal

26 jun 2019

Extremt bra brunch restaurang. Trevligt bemötande och bra service. Vi kommer garanterat tillbaka.

Mvh Karl

14 jun 2019

Waow! Första gången jag var här i Januari kändes Eatery lite stökigt men måste medge att de nu gjort ett jätte kliv framåt och var riktigt nöjd denna gång,

14 jun 2019

Väldigt god mat! Fräsch och modern inredning. Personalen gav professionell service och var mycket trevlig! Rekommenderas

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

25 apr 2019

Snygg inredning och bra mat men OBEFINTLIG service! Orutinerad personal och oförskämd hovmästare som hellre förolämpar sina gäster än att ge dem en trevlig upplevelse. En timme att få en drink och högar med disk på bardisken, trots få matgä... Visa hela »