Eatery Sundbyberg

4,5
8 betyg
$$
Restaurang
Hemsida
Instagram
Eatery
4,5
8 betyg
Hemsida
Instagram

På Eatery i Sundbyberg kan du äta lunch, brunch, middag eller ta en fika i en mysig miljö. Lokalerna, som har generösa ytor med en industriell och rustik prägel, går även bra att hyra för konferenser, fester och andra events. För dig som önskar finns det möjlighet att beställa catering.

Beläget mittemot pendelstationen i centrala Sundbyberg har Eatery Sundbyberg blivit en självklar mötesplats. Här möts man av stora lokaler med moderna och hemtrevliga detaljer som industrihampor, sammetssoffor och gröna växter. I matsalen finns såväl sittgrupper som en stor bardisk där man kan slå sig ner och ta ett glas eller mötas upp över en AW.

Dagtid serveras en varierad lunchmeny med fokus på hälsosam mat med influenser från hela världen. Kvälls- och helgmenyn är medelhavsinspirerad och uppdateras titt som tätt. Ibland arrangerar Eatery temaveckor och gästspel, men du hittar alltid deras napolitanska pizzor och italienska gelato på menyn. På helgerna serveras en stor brunch med ett brett utbud av både kalla och varma rätter. Här kan du förgylla helgen med allt från chiapudding och granola till frittata, sliders och amerikanska pannkakor.

Utöver själva matsalen erbjuder Eatery även ett chambre séparée, La Stanza, som kan hyras till privata middagar, konferenser och möten. Eatery hjälper även till med catering till fester och företagsevent i alla storlekar.

Föreslå ändringar

Recensioner av Eatery

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 sep. 2019 · Uppdaterad

Bra lunchställe i Sumpan! Finns olika alternativ att välja mellan varje dag, en fisk, en kött, en veg osv. Åt raggmunk idag med sidfläsk, mums! Man betalar själv vid ingången och får en lapp som man ger när man hämtar maten. Ingår sallad och... Visa hela »

28 okt. 2020

Lunch med barnen på Eatery Sundbyberg .
Lax med svampsås potatismos
Vegetarisk limpa med bulgur och tomatsås

13 nov. 2020

Bra och fräscht lunchställe centralt i Sundbyberg! Alternativ för i princip alla dieter/allergier - OCH pannkakor på torsdagar!

30 maj 2019

Jätte trevligt, modernt och charmig personal

27 juni 2019

Fräsh inredning & trevlig personal. Maten var oerhört bra och rekommenderas. Vi åt middag här i April och alla var väldigt nöjda i sällskapet. Prisvärt också!

14 juni 2019

Waow! Första gången jag var här i Januari kändes Eatery lite stökigt men måste medge att de nu gjort ett jätte kliv framåt och var riktigt nöjd denna gång,

26 juni 2019

Extremt bra brunch restaurang. Trevligt bemötande och bra service. Vi kommer garanterat tillbaka.

Mvh Karl

14 juni 2019

Väldigt god mat! Fräsch och modern inredning. Personalen gav professionell service och var mycket trevlig! Rekommenderas

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

25 apr. 2019

Snygg inredning och bra mat men OBEFINTLIG service! Orutinerad personal och oförskämd hovmästare som hellre förolämpar sina gäster än att ge dem en trevlig upplevelse. En timme att få en drink och högar med disk på bardisken, trots få matgä... Visa hela »