Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Enzo's

2,6
16 betyg
Redigera Enzo's

Italienska trattorian Enzo's högst upp i Hornhuset i Hornstull kombinerar rustik pizzeria med sportbar på napolitanskt vis. Här får du italienska smaker och de senaste ligamatcherna i en miljö som är upplagd för att umgås i. Baren gästas även av dj:s.

Se även Hornhuset, Laika, Barrio, Biergarten Hornstull

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
20 dec 2017

Hämtar ofta pizza härifrån då jag bor nära och de är vedugnsbakade à la Italien, med italienska ingredienser och tillbehör. Trevlig personal!

24 dec 2014

Jag älskar att det äntligen har kommit en sportbar som faktiskt satsar på annat än TV-skärmar. Först och främst miljön håller samma standard som vilket annan ambitiös restaurang som helst. Dessutom är den italienska maten bra. Pizzan är r... Visa hela »

20 sep 2015

Jag har haft två helt skilda erfarenheter av det här stället. Första gången var maten strålande och personalen väldigt trevlig och hjälpsam, andra gången var maten OK men personalen var direkt otrevlig. Välj deras ostpizza om ni får dit, de... Visa hela »

14 sep 2016

Bästa sportbaren i stan. Snarare är det en härlig italienare med bra mat som även visar mycket fotboll

1 nov 2020

Servicenivån har tyvärr gått från väldigt god till undermålig efter sommaren då ny personal tillkommit i matsalen.

26 jun 2016

Ska man se på fotboll är det till Enzo's man ska! Grymt goda italienska pizzor och charkbrickor. Två negativa saker: 1. ljudvolymen, som är som den är på en sportsbar, så jag hade inte gått till stället om jag vill gå på en mysig int... Visa hela »

31 mar 2016

När pizzan kommer in blir jag mer sugen på en trött oleareys-burgare till fotbollen. En extra stjärna får dom för lokalen, synd bara att den inte tas tillvara på bättre.

10 apr 2020

Smaklös, underbakad pizza. Snålt med ingredienser. Äter hellre fryspizza.

27 jan 2019

vi betalade till en Napoletanska pizza men vi fick en italienska halvfabrikat som är en pizza botten och a la minute dom varma på och serveras.
Napoletanska vis?..... napoletanska pizza är annan grejer.
Jätte trist!

10 dec 2019

Enzo serverade oss en pizza bestående av färdig pizzadeg som de tog fram från vakuumförpackningar, och efter uppvärmning av toppingen var det allt annat än en smakfull upplevelse. Vågar säga att det var den sämsta pizzan jag någonsin blivit serve... Visa hela »

22 apr 2015

Utan konkurrens den matmässigt bästa sportbaren på Södermalm. Till skillnad från många andra sportbarer står maten här på egna ben. Att avnjuta en bra fotbollsmatch och bli serverad tunn prosciutto och knaprig pizza istället för en slafsig... Visa hela »

1 feb 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Mycket arrogant säkerhetsvakter.

26 apr 2016

Ok mat och trevlig personal!

6 aug 2016

Översätt till svenska »

Not your average sports bar! Love to come here with friends and watch football - food is good, go for the pizzas. Service could be a bit more attentive.

3 dec 2015

Goda pizzor, bra service...kommer att gå hit fler ggr.

11 jan 2016

Jag har aldrig upplevt en så otrevlig service. Jag och mina vänner blev behandlade som luft. Vi ville äta pizza, men ingen ville ta emot beställningen.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.