Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bitza

3,7
14 betyg
Redigera Bitza
Bitza

Arabiska pizzor, folköl och kaffe. Det hittar du på Bitza, som ligger i Hornstull och drivs av Aadel Kersh från Kersh Kafferosteri. Här serveras pizzor som görs med napolitansk deg, men med smaker från bland annat Palestina och Libanon. Kaffet kommer självklart från ägarens eget rosteri.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 maj 2020

Åh vad jag tycker om Bitza. Skönt häng, bra uteservering sett till typ av ställe och prisvärt! Riktigt goda pizzor från mellanöstern.

Du måste bara ta Zaatar med just deras hemgjorda zaatar (kryddblandning) på. Ost, kom ihåg osten! Kö... Visa hela »

13 nov 2019

Varför är inte fler pizzorior såhär mysiga! Lokalen får mig verkligen att gå ner i varv och bara vilja mysa ner mig, kan ha med att göra att det är mörkt och regn utanför fönstret. Trevliga möbler och härliga växter i hela loka... Visa hela »

18 apr 2019 · Uppdaterad

Oh yes. Pizzorna har förbättrats markant sedan jag var här sist (en vecka efter öppning). Degen är så god, lagom tjock med bra tugg motstånd. pizzorna är tunna och finns ca 5-6 st att välja mellan. Jag har haft Shwarma och Köfte som jag rekommende... Visa hela »

Listad i: Brunch/Helglunch, Pizza
21 okt 2020

En restaurang jag vill ge en fyra. Men den får faktiskt inte det!

Lokalen är verkligen supermysig och stämningen härlig! Om fler pizzerior hade den här looken och känslan hade jag ätit pizza betydligt oftare än vad jag gör nu! Det är nä... Visa hela »

14 nov 2020

Trevligt ställe med skön personal. Goda pizzor (tog den veganska) men kanske lite för dyrt då pizzan inte var så stor. Obs getost finns på alla pizzor men kan bytas till mozzarellaost om så önskas.

Men som sagt, värt ett besök! ... Visa hela »

4 feb 2019

Vi testade lunchen på Bitza. Det serverade goda pizzor, både fräscha och smakrika. Det var kul att testa en ny variant av pizza. Om du är i närheten av Hornstull så är det absolut värt ett besök. :)

4 jun 2020

Bitza har verkligen allt jag söker när det kommer till ett skönt och avslappnat pizzaplace som jag faktiskt vill hänga på. Pizzorna är välgräddade, smakar gott och mycket (särskilt ihop med en iskall Birra Moretti) och stämningen är skönt... Visa hela »

2 feb 2020

Jag och mitt sällskap tog in en pizza och smårätter så som hummus, ugnsbakad aubergine, paprikaröra etc. att dela på. Maten smakade bra, det var prisvärt och mysig inredning. Helt klart en modern och rolig take på pizzeria! Tyvärr dras betyget ner på... Visa hela »

15 nov 2019

En mörk, ösregning och ännu tröttare tisdagskväll - det kräver sin icke-hembakade pizza!Innan besöket hade jag både läst och sett mycket av vad Bitza erbjuder och jag vågar säga att det föreligger en liten hype om det relativt... Visa hela »

6 okt 2018

Till Bitza går du en söndag när du tar en promenad runt Söder och börjar bli hungrig.
Inredningen är fin och personalen trevlig och välkomnande.
Eftersom mitt sällskap och jag älskar hummus, aubergineröra och pickles, provar vi dessa - som t... Visa hela »

25 apr 2020

Mysig lokal och spännande koncept. Härligt att kunna beställa en röra att doppa sina kanter i ☺️ Jag valde mozzarellapizzan och mitt sällskap kycklingpizzan. Mozarella pizzan var mycket god - god sötma från den grillade löken och god örtighet från... Visa hela »

29 dec 2019

Trött på den vanliga pizzan? Prova en palestinsk pizza, en så kallad bitza.

Bitzas lokal är öppen, trevlig och har en hipster vibe som passar konceptet! Fräscha palestinska pizzor med annorlunda toppings. Trevligt att det finns lite småplock så s... Visa hela »

17 aug 2018

Supergod mat och fin personal!

28 aug 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.