Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Fafa's Odenplan

3,0 • 2 recensioner
Fafa's Odenplan

Den finska snabbmatskedjan Fafa's etablerade sig i Stockholm under 2018. Här kan du äta falafel och annan Mellanöstern-inspirerad streetfood med färska ingredienser, som i största möjliga mån är ekologiska.

Fafa's startade i Helsingfors 2011 och det blev snabbt en omtalad succé i grannlandet. Snabbmatskedjan spred sig snabbt och driver flera restauranger i Finland och Estland – och började därefter etablera sig i Sverige. På Fafa's är ambitionen att servera fräsch och vällagad snabbmat i en skön och avslappnad miljö, därtill är personalen en viktig del av framgångsreceptet.

Kedjans pitas, såser och glutenfria falafel är alla gjorda på Fafa's egna hemliga recept. Alla ingredienser som används i tillagningen är färska och till så stor del som möjligt ekologiska, vilket gör att Fafa's sticker ut från flertalet andra snabbmatskedjor.

I den modernt inredda lokalen, med en avskalad industriell stil, hittar du massor av alternativ att mätta magen med. Menyn består av flera olika falafelrätter, kycklingrätter, sallader, meze och till rätterna går det att komplettera med en rad tillbehör så som friterad blomkål och sötpotatispommes. Fafa's har även en egen lemonad som är populär bland kunderna, liksom vanliga läsksorter och kaffe.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 dec 2018

Åt en chicken meze. Kycklingen var saftig och bra tillagad, men i övrigt ganska trist. Jag är väl egentligen inte jättemycket för falafel (ingick två bollar i rätten), men även bortsett från det var det inte så spännande. Stället o... Visa hela »

8 dec 2018

Nu har inte jag ätit falafel på typ 5 år, så jag har inte direkt något att jämföra med. Men jag tror verkligen att det här är bra falafel! Det var faktiskt gott och mitt sällskap som älskar falafel höll med.

Gick fort att få... Visa hela »