Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Minako

4,5
14 recensioner
Minako

Genuin sushibar med fokus på omakase - kockens val. Vill man ha extra mycket Tokyo-feeling är det bara att slå sig ner vid bardisken och få maten serverad direkt av den skickliga kocken.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 okt 2018 · Uppdaterad

Stans mest prisvärda avsmakningsmeny. Den stora är 365 kr och man blir smockfull.
Äkta fräsch vara, god ris, bra miso, mycket gott. Ingen soya eller wasabi på bordet då det är kocken som bestämmer och ordnar innan.
Gudomlig mat i behaglig lokal

31 aug 2020

Vill du ha en ordentlig avsmakningsmeny i sushi? This is the place!

Vi var här för middag och hade bokat bord i förväg, vilket var tur med tanke på att det var helt fullbokat. Första insyn var positivt, mysig lokal - dock i tider som dessa var det något... Visa hela »

4 sep 2019

Kände för lyxigare sushi en fredagkväll kollade thatsup och fick upp detta ställe!

Vi tog den lilla avsmakningsmenyn, skillnaden mellan den stora och lilla avsmakningen (förutom 100kr prisskillnad) är att till den stora menyn får man en servering till av... Visa hela »

8 sep 2020

2020-09-08. Fortfarande pandemi.

Gick hit på grund av rekommendationer från vänner och även Youtubekanalen Uppdrag Mat med Mauri.
Jag ska väl nämna ganska direkt att jag inte är något stort fan av varken sushi eller skaldjur, men trots detta... Visa hela »

10 jan 2020

Besökte Minako efter rekommendation och maten överträffade våra förväntningar.

Vi satt vid baren där kocken (som jag antar även är ägaren) körde omakase-style. Bra och fräscha råvaror och inget extra klet på fisken som... Visa hela »

9 jun 2019

Otroligt bra sushiställe!

Om man ska gå hit rekommenderar jag att sitta vid "baren" och se när maten tillagas. Det är verkligen en sådan otrolig upplevelse för en relativt låg kostnad!

Personalen är trevlig och väldigt duk... Visa hela »

5 jun 2019

Hit ska man gå om man vill ha riktigt bra mat gjord på grymma råvaror, och tror ni mig inte är det bara att dubbelkolla deras instagram för bildbevis. Går man hit måsta man ta omakase evening så man sitter i baren och får mer mat än man egentl... Visa hela »

9 aug 2019

Ganska enkelt, mindre ställe. De serverade ingen alkohol när jag var där, men det var ett tag sedan. Väääldigt god sushi!!

16 aug 2018

Tillåt mig att få berätta om den bästa sushiupplevelsen jag haft där smak och passion verkligen står i fokus.

Kommer in ensam och blir frågad om jag är själv eller väntar på någon, svarar att jag är själv och då... Visa hela »

4 jan 2017

Ambitiös sushi som inte ser mycket ut för världen utifrån. Bara testat lunchen som kom i tre serveringar som kocken själv valde.

5 jun 2016

Sushi av hög kvalité! Ambitiöst, inget ställe där man dränker en laxbit i soja liksom. Man får inte ens någon soja, den är redan penslad av kocken. Rullen med friterad räka och tonfisk ovanpå var grymt god, rekommenderas. Han som gjorde vå... Visa hela »

25 jun 2019

Fantastisk mat och trevligt ställe. Dock drar servitrisen ner betyget pga hon kunde absolut ingenting och gjorde fel gång på gång. Det hade en negativ inverkan på helheten.

2 jun 2016

Wow, på utsidan ser det inte ut som något särskilt men sushin var topp 5 i stan. Be köksmästaren leverera det bästa han har för dagen och njut. Otroligt kul med ännu en sushi i detta område!

4 okt 2018

Tror inget slår denna sushi i Sverige. Larvigt bra!