Recension av Farang – av My J.

22 okt. 2019

Jag hade verkligen längtat efter att gå hit - hade hört så himla gott om Farang men det levde inte riktigt upp till förväntningarna. Det har velat mellan en trea och en fyra, för det är fortfarande BRA! men landar tillslut på en fyra trots att maten inte nådde heeeeela vägen. Det var ju ändå en väldigt trevlig kväll overall.

I sanningens namn var det kanske fläsksidan som gjorde att jag höjde betyget! För det kan ha varit det absolut bästa jag någonsin ätit. Känner att jag lätt skulle kunna gå dit och äta tre sådana och sedan gå hem mer än nöjd! (Då kanske middagen till och med hade fått en femma?)
Vi tog en avsmakningsmeny och fläsket var som sagt gudomligt. Några rätter var bra, någon helt okej men två faktiskt helt smaklösa och kändes onödiga - knappt gott i ärlighetens namn. Hela mitt sällskap tyckte samma sak.

Lokalen var mysig, drycken god men matens kvalité väldigt varierande. Från inte gott till helt MAGISKT! Så väldigt svårbedömt. Men värt att gå dit bara för grisen! Det kan jag säga er!