Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Fat Cat Brasserie

3,8
8 betyg
Redigera Fat Cat Brasserie

Fat Cat Brasserie är ett asiatiskt brasseri med smaker från det koreanska och japanska köket. På denna urbana restaurang serveras lunch och middag med eleganta rätter som tilltalar de flesta sinnen. Maten är smakrik, färgglad och kommer i rätter om olika storlekar som går bra att dela. Fat Cat Brasserie hittar du mitt i centrala Stockholm, vid Sergels torg.

Grundarna bakom Fat Cat vill fylla ett tomrum i Stockholm. De tycker själva att det är brist på bra asiatiska krogar med hög ambitionsnivå som inte är fine dining, men där du kan slinka in eller boka bord för mer arrangerade sammankomster. På Fat Cat serverar man innovativ japansk och koreansk mat enligt klassiskt brasseriemanér, vilket gör restaurangen till en nytänkande hybrid på Stockholms krogscen. Här satsar man på att vara en självklar mötesplats med högt tempo och skön stämning.

Som gäst kan du starta i baren med en välskakad drink för att sedan fortsätt via deras matgata, inspirerad av Tokyos bakgator. På menyn kan du till exempel välja mellan det bästa wagyu-köttet eller fylla bordet med smårätter. Eller varför inte boka chef's table, där kockarna själva väljer ut vad de tycker du ska äta.

Är det inte middag du är ute efter kan du även besöka Fat Cat för lunch. Här är det avslappnat med hög kvalitet från dag till kväll. Menyn här är generös, med något för alla smaker – utmaningen blir att välja. Missa inte heller de lika ambitiösa som spännande desserterna, eller barens cocktails.

Se även Space Stockholm

Användarbilder på Fat Cat Brasserie Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Fat Cat Brasserie av Louise L.
  • Bild från Fat Cat Brasserie av Louise L.
  • Bild från Fat Cat Brasserie av Louise L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
19 nov 2021 · Uppdaterad

Testade deras frukostmeny. Väldigt annorlunda och väldigt trevliga frukosträtter. Skulle nog snarare kalla det för en brunch. Man får väldigt mycket mat för pengarna och jag uppskattade verkligen att servitrisen rekommenderade oss att dela på deras ”Ba... Visa hela »

14 feb 2022

Endast ätit lunch där, men rimliga lunchpriser för att vara Stockholm! Gott var det också!

22 nov 2021

Detta ställe hade vi högre förhoppningar på med tanke på prisnivån och den fina lokalen, vi provade lite av allt (dock onödigt krånglig meny), sashimin var de bästa, varmrätterna hade betydligt mer att önska. Potential finns, men gå in... Visa hela »

14 mar 2022

Varit på Fat Cat Brasserie och ätit middag två gånger nu och blir alltid lika nöjd! God mat, trevlig personal och superfin lokal. Kommer garanterat komma tillbaka!

20 apr 2022

Var där kort efter invigningen. Såg inte bra ut på tallriken för de priserna. Har hört att det ska vara som Zuma i London och tog dit vänner. Men det blev skämskudde. Måste ha varit en amatör som kom på menyn.

29 nov 2021

Åt riktigt bra sashimi och värmrätterna, ribs och torsk var suveränt goda. Väldigt trevlig bartender/mixolog som verkligen kan smaker. Rekommenderar whiskydrinken med chili. STORT minus var vår servitris som i och för sig verkade kunna menyn, men saknade personli... Visa hela »

10 apr 2022

4 feb 2022