Fat Cat Brasserie

4,3
27 betyg
$$$
Asiatisk restaurang
Fat Cat
4,3
27 betyg

Fat Cat Brasserie är ett asiatiskt brasseri med smaker från det koreanska och japanska köket. På denna urbana restaurang serveras lunch och middag med eleganta rätter som tilltalar de flesta sinnen. Maten är smakrik, färgglad och kommer i rätter om olika storlekar som går bra att dela. Fat Cat Brasserie hittar du mitt i centrala Stockholm, vid Sergels torg.

Grundarna bakom Fat Cat vill fylla ett tomrum i Stockholm. De tycker själva att det är brist på bra asiatiska krogar med hög ambitionsnivå som inte är fine dining, men där du kan slinka in eller boka bord för mer arrangerade sammankomster. På Fat Cat serverar man innovativ japansk och koreansk mat enligt klassiskt brasseriemanér, vilket gör restaurangen till en nytänkande hybrid på Stockholms krogscen. Här satsar man på att vara en självklar mötesplats med högt tempo och skön stämning.

Som gäst kan du starta i baren med en välskakad drink för att sedan fortsätt via deras matgata, inspirerad av Tokyos bakgator. På menyn kan du till exempel välja mellan det bästa wagyu-köttet eller fylla bordet med smårätter. Eller varför inte boka chef's table, där kockarna själva väljer ut vad de tycker du ska äta.

Är det inte middag du är ute efter kan du även besöka Fat Cat för lunch. Här är det avslappnat med hög kvalitet från dag till kväll. Menyn här är generös, med något för alla smaker – utmaningen blir att välja. Missa inte heller de lika ambitiösa som spännande desserterna, eller barens cocktails.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
27

Recensioner av Fat Cat

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Dagens lunch hamnade på Fat Cat, vi kördes deras 🍱.
Lite blandad känslor över den. Sushin borde fått mer kärlek men fläsket var väldigt bra. Jag kommer vilja gå hit igen men nu blir det 3

Var på deras köttkarnevals vecka som dom hade. Vi tog deras stora meny. 10 olika rätter. Dom första rätterna var väldigt fina och goda men inte wow-känsla när det kom till smaken. Men väldigt fint gjort och upplagt.

Sen blev vi lite missnö...

·

Härlig mamma/dotter kväll med fantastisk mat serverad av kunnig och mycket trevlig personal

·

Testade deras frukostmeny. Väldigt annorlunda och väldigt trevliga frukosträtter. Skulle nog snarare kalla det för en brunch. Man får väldigt mycket mat för pengarna och jag uppskattade verkligen att servitrisen rekommenderade oss att dela på deras ”Ba...

Vi plockade ut ett gäng rätter som vi delade på i flera omgångar. Väldigt gott! Speciellt hiramasan, wagyun och torsken.

·

Very enjoyable dinner. Good cocktail, tried the Nigori sake sour and Yuzu Spritz.
The service was professional. A trending design restaurant in the center of the city.
Amazing tasting menu with great wine and sake pairing. It's worth the price! We added Wagyu to try, it was fantastic. W...

Härlig upplevelse med god mat, dryck och service!

Vi lämnade restaurangen jättenöjda! God mat och dryck, hjälpsam personal samt trivsam lokal🤩

Avnjutit en härlig middag med familjen.underbar mat och mycket trevlig service.kommer garanterat gå dit många gånger till🥲

På middag med vänner. Mycket nöjda med både mat och service. Varierad meny som kan passa många olika smaker.

Testade deras omakaze (avsmakningsmeny) på 8 rätter. Otroligt trevlig och kunnig personal som även gav oss ett dryckespaket med viner som passade till alla de olika rätterna. Maten och drycken var fantastiskt god och lokalen var väldigt häftig. Rekommenderar starkt!

Endast ätit lunch där, men rimliga lunchpriser för att vara Stockholm! Gott var det också!

Varit här och ätit middag 5 gånger nu, har blivit lika nöjd varje gång. Nu testade jag omakasen för första gången och den var super. Personalen och atmosfären är super härlig.

Detta ställe hade vi högre förhoppningar på med tanke på prisnivån och den fina lokalen, vi provade lite av allt (dock onödigt krånglig meny), sashimin var de bästa, varmrätterna hade betydligt mer att önska. Potential finns, men gå in...

Riktigt rolig mat upplevelse, med trevlig och hjälpsam personal

Jättegod och spännande mat. En unik upplevelse!

Jättegod mat, härlig miljö och supertrevligt bemötande! Mycket nöjd.

Otroligt bra bemötande och fantastisk mat!

Varit på Fat Cat Brasserie och ätit middag två gånger nu och blir alltid lika nöjd! God mat, trevlig personal och superfin lokal. Kommer garanterat komma tillbaka!

Var där kort efter invigningen. Såg inte bra ut på tallriken för de priserna. Har hört att det ska vara som Zuma i London och tog dit vänner. Men det blev skämskudde. Måste ha varit en amatör som kom på menyn.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
27

Representerar du Fat Cat Brasserie?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Fat Cat Brasserie?

På Fat Cat Brasserie serveras bland annat:

  • Fusion
  • Japanskt
  • Smårätter
  • Asiatiskt
  • Koreanskt

Vad kostar det att äta på Fat Cat Brasserie?

Fat Cat Brasserie ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av bar är Fat Cat Brasserie?

Vi har klassificerat Fat Cat som:

  • Cocktailbar

Har Fat Cat Brasserie uteservering?

Ja, Fat Cat Brasserie har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Serverar Fat Cat Brasserie lunch?

Ja, Fat Cat har lunchserveringar.

Var ligger Fat Cat Brasserie?

Fat Cat Brasserie ligger på Sergels torg 12, 111 57, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är T-centralen (ca 250m).