Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Fondueboden

3,8
13 recensioner
Redigera Fondueboden
Fondueboden

Fondueboden vid Vanadisplan är lite som en schweizisk alpstuga mitt i stan – här står de rykande fonduegrytorna framme på bordet. Samla gänget för en helkväll och rör runt i kastruller med allt från klassisk ostfondue till smält Toblerone.

Användarbilder på Fondueboden Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Fondueboden av Peter B.
  • Köttfondue – Bild från Fondueboden av Peter B.
  • Tobleronefondue – Bild från Fondueboden av Peter B.
  • Bild från Fondueboden av Peter B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 jan 2019 · Uppdaterad

Är verkligen inte såld på det här stället som alla andra jag känner är.
Går Långsamt att få i sig mat, är tråkigt och har dåligt med smaker.
Man kan väl börja med det enda positiva, gratis påfyllning av... Visa hela »

5 sep 2019

En klassisk trea, man behöver köpa in sig på konceptet här. Det är balja på bordet och varsitt spett till alla kring bordet, servicen gör sitt bästa. Se till att ha gott om tid när ni går hit, det är ingen snabbmat. Enkla tillbehör som e... Visa hela »

17 okt 2018

Soft ställe där vi får äta denna härliga (kött-)rätt till ett väldigt bra pris. Tyvärr inte speciellt bra pommes och ingen av såserna har imponerat särskilt mycket.

2 jul 2019

Jag gillar det här med att själv laga maten. Det blir lite personligt och mysigt på nåt sätt. Har varit har en gång innan och då minns jag att jag var supernöjd med allt. Denna gång... Inte lika impad. Notera att det var ungefär 7 år sen j... Visa hela »

4 mar 2019 · Uppdaterad

Lunchmenyn statisk och blir snabbt tråkig i längden. Betydligt mer känd för sin fondue på kvällarna. Kött-, Fisk-, Ostfondue. Se dock till att ha plats för Toblerone-fonduen till efterrätt! Stället känns lite som en tysk ölstuga. Mör... Visa hela »

27 dec 2014 · Uppdaterad

Det är inte det trendigaste stället, råvarorna är inte de bästa (långt ifrån faktiskt om jag ska vara ärlig), men helhetsupplevelsen i kombination med priset är grymt. Konceptet är extremt enkelt: välj vilken fondue (jag tar alltid kött)... Visa hela »

23 mar 2019

Jag har varit här två gånger, med ungefär 5 års intervall. För min del är det en stark trea med tanke på de stora portionerna (som inkluderar påfyllning) vilket ger valuta för pengarna. Maten är kanske inte det smakrikaste som jag ätit... Visa hela »

29 maj 2015

Jäkligt mysigt och generöst med mat. En lite annorlunda upplevelse som gör restaurangbesöket lite mer intressant. Efterrätten, chokladfondue med färsk frukt, får inte missas.

20 aug 2018

Varit här flera gånger och det är en mysig upplevelse att foundua tillsammans. Har bara prövat deras fisk och skaldjur och har alltid varit nöjd och väldigt mätt när jag gått därifrån. Ett ställe jag lätt kommer att komma tillvaka t... Visa hela »

7 jan 2016

Mysigt och livligt ställe med god mat och fantastisk service.
Man väljer fisk eller kötträtt (vi tog kött) så får man pommes eller bakad potatis till detta. Med tillkommer och 6-7 olika såser som smakade kanongott. Servicen är riktigt bra och så... Visa hela »

25 nov 2018

Fondue är ju en 70-talsrätt och denna restaurangen har inte uppdaterats sedan 70-talet. Men gillar man lite retro är det ju ett givet val. De bör ha en eloge för att inte falla för frestelsen är följa med trender och renovera. Kör 100% fondue orginal.

5 mar 2016

Her har vi en enkte skatt. Blir aldri besviken av service eller mat. Prisen er overkommelig og det er helt enkelt fantastisk atmosfäre.

3 dec 2017

Helt jävla fantastiskt! Mysig af och är sååå perfekt för större sällskap. Blir en så bra helhetsupplevelse och vi hade det fantastiskt trevligt! Glöm inte att testa choklad fonduen! 🤤

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.