Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Giretto Södermalm

4,4
5 recensioner
Giretto Södermalm

På Nobisgruppens pizzakoncept Giretto äter du nytänkande vedugnspizzor med krispig botten och fina toppings. Restaurangen, som sedan tidigare ligger på Sibyllegatan på Östermalm, har även hittat till Söder – närmare bestämt till 60-talsbyggnaden S:t Paul intill Götgatsbacken.

Pizzaälskaren Gustavo Catenacci grundade Giretto med ambitionen att skapa en plats där familjer och vänner kan mötas i en liten bit av Italien i Stockholm. Här njuter du av krispiga, napolitanska pizzor bakade i vedugn på klassiskt vis med fokus på noggrant utvalda toppings med enkla italienska smaker av hög kvalitet. Menyn inkluderar även pizzor som hämtat smakinspiration från Norden. Här hittar du både pizza med kallrökt lax och pepparrot samt italienska klassiker som margherita och diavolo.

Dryckesmenyn bjuder in till ett urval italienska viner samt utvalda ölsorter att komplettera pizzaupplevelsen med. Lokalen är avskalat stilren men hemtrevlig med träklädd bardisk, trämöbler och karaktäristiskt rutigt golv som bjuder in till socialt pizzahäng både under lunch- och middagstid. Mys in dig i ett av båsen, eller slå dig ner vid den långa bardisken när du mumsar i dig de italienska delikatesserna. Glöm inte att avsluta måltiden med äkta italiensk gelato.

Användarbilder på Giretto Södermalm Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Giretto Södermalm av Katarina D.
  • Bild från Giretto Södermalm av Katarina D.
  • Bild från Giretto Södermalm av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 feb 2020 · Uppdaterad

Tyvärr.
Fick även pizzan gratis och det hjälpte inte, skulle aldrig frivilligt betalat.. Pinsamt att det inte levererar. ledsen att det inte levererar. De andra i sällskapet gav ej så mycket kommentarer men verkade helt ok med utbudet.
Positivt är fina lokalen,... Visa hela »

9 aug 2020

Great Pizza and service!

12 mar 2020

Trevlig personal, skön sittning, fräscha råvaror, god pizza. Helt enkelt verkligen prisvärt!

15 feb 2020

Buonissima!
Gott gott gott!

14 feb 2020

Bästa Pizzan på södermalm