Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Giretto

4,4
18 betyg
Redigera Giretto

På Nobisgruppens Giretto möts två av Stockholms främsta italienska krögarfamiljer för att tillsammans skapa ett "casual dining"-koncept med en typisk italiensk meny innehållandes antipasti, pizza och pasta. Restaurangen ligger i 60-talsbyggnaden S:t Paul, precis intill Götgatsbacken.

Pizzaälskaren Gustavo Catenacci grundade en gång Giretto med ambitionen att skapa en plats där familjer och vänner kan mötas i en liten bit av Italien i Stockholm. 2022 slog han ihop sig med familjen Campogiani för att tillsammans skapa en generös och ännu mer gedigen, italiensk upplevelse. Hit välkomnas barnfamiljer, lunchare och alla andra sällskap till ett avslappnat koncept där den okonstlade italienska matkulturen står i fokus. Ambitionen är att du ska känna dig som hemma.

Menyn består av napolitanska pizzor bakade i vedugn, pastarätter och sallader som du kan skölja ner med en öl, ett glas italienskt vin eller en Aperol Spritz. Alternativt beställer du in lite av varje och delar i sällskapet – precis som man gör i Italien.

Lokalen är färgglad men stilren, med hemtrevlig atmosfär. Bardisken såväl som borden är klädda i naturligt trä, medan väggarna fått en grönmålad panel som samsas med vitt kakel och italienska affischer. Golvet är karaktäristiskt schackrutigt i svart och vitt.

Är man ett fan av den italienska glassen gelato ska man passa på att avrunda med denna som dessert innan man går, eller varför inte unna dig en tiramisu.

Användarbilder på Giretto Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Giretto av Jacob N.
  • Bild från Giretto av Katarina D.
  • Bild från Giretto av Katarina D.
  • Bild från Giretto av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 feb 2020 · Uppdaterad

Tyvärr.
Fick även pizzan gratis och det hjälpte inte, skulle aldrig frivilligt betalat.. Pinsamt att det inte levererar. ledsen att det inte levererar. De andra i sällskapet gav ej så mycket kommentarer men verkade helt ok med utbudet.
Positivt är fina lokalen,... Visa hela »

14 jul 2021

Dom serverar värmd fryspizza som smakar som dom var köpta på Ica. En gång aldrig mer!

1 jan 2022

Trevlig och rymlig lokal, trevlig service. Fina Fellini-affischer på väggarna. Vi köpte med oss prosciutto-calzone-pizzor. De blev klara på 5 minuter vilket gav oss en aning om att pizzorna inte gjordes från scratch. Farhågan besannades hemma då degen inte var... Visa hela »

16 sep 2021

Toppen!
Älskar Giretto!

5 aug 2021

God pizza med kanonservice feån trevlig personal 👍😋

13 dec 2020

Otroligt god mat, den nytillkomna pastan var över förväntan! Trevlig personal, snabb service och skön atmosfär

13 apr 2021

Toppen!
Älskar Giretto!

13 apr 2021

Jätte goda pizzor!

12 mar 2020

Trevlig personal, skön sittning, fräscha råvaror, god pizza. Helt enkelt verkligen prisvärt!

13 dec 2020

Supergod mat, trevlig personal, bra lokal. Godaste pizzan på södermalm!

13 dec 2020

Toppenställe, fin lokal . God pizza- speciellt den glutenfria.

15 nov 2020

Toppen mat och service!

9 aug 2020

Great Pizza and service!

15 feb 2020

Buonissima!
Gott gott gott!

14 feb 2020

Bästa Pizzan på södermalm

17 nov 2021

1 nov 2021

13 okt 2021