Ristorante Paganini

3,3
9 betyg
$$$
Italiensk restaurang
Paganini
3,3
9 betyg

Klassisk italienare i Gamla stan. Här serveras traditionell italiensk mat med nytänkande inslag. Den anrika lokalen med stora fönster inger Lady och Lufsen-känsla, med rödvita bordsdukar och kandelabrar, och på menyn hittas Italiens mest älskade rätter.

Paganini huserar på Gamla stans populäraste gågata Västerlånggatan och har sedan 1995 välkomnat såväl turister som stammisar och lokalbor. Miljön är rustik, med typiska italienska detaljer som skapar en anrik och hemtrevlig atmosfär. Här lägger man stor vikt vid personlig service och ger gärna rekommendationer och hjälper till att anpassa menyn efter speciella önskemål.

Kvällstid serveras en à la carte-meny med italienska klassiker från Emiliga/Romagna-regionen och en avsmakningsmeny med ett handplockat urval av italienska delikatesser. Precis som i Italien består menyn av antipasti (den italienska versionen av förrätter), primi (mellanrätter som består av pasta) samt secondi (varmrätter i form av allt från kött till fisk och skaldjur). Dagtid erbjuds svensk och italiensk husmanskost, med säsongsanpassade råvaror och ingredienser.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
9

Recensioner av Paganini

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Vi hade hört en del gott om Paganini och beslöt att gå dit för att äta en pastarätt. Vi kände dock en viss skepsis då den ligger mitt i turiststråket i Gamla stan. Men vi tyckte den såg mysig ut. Vi beställde deras signaturpasta, Paganini, o...

Bland de bättre ställena för vardagslunch i gamla stan!
Mysigt, snabb service och en trevlig salladsbar!
Helt klart prisvärt.
Bra service också.

Överraskande bra mat och utmärkt service. Som stockholmare blir man tyvärr lätt skeptisk till ställen i Gamla stan man inte hört så mycket om.

Jag var här en fredagkväll med ett stort sällskap vilket gjorde att lokalen kanske kändes ex...

Jag bokade Paganini för en familjemiddag en lördagkväll. Jag har varit här tidigare, men det var flera år sedan. Mitt goda intryck från då gjorde alltså att jag valde att boka det igen. Jag gillar Paganini, det är mysigt och den italienska känsla...

·

Mysig italienare, känns lite som om man är utomlands, förmodligen för att den ligger mitt i Gamla stan och man är omringad av turister. God klassisk pasta!

Något sämre än många andra av Stockholms italienare. Rätterna var rätt så platta och ingen riktigt smakupplevelse. Men centralt, prisvänligt och trevlig personal!

Firade 6 månader med min flickvän med en lunch date på denna trevliga och mysiga resturang. Maten var god, fick vänta minimalt och personalen var trevliga och kunde även engelska. Trevlig lokal i gamla stan.

Vi beställde 2 varmrätter från lunch men...

God mat och bra service, ganska trång lokal.

Fantastiskt italienare! Ravioli och lammlägg var utsökt! Bra utbud av vin. Trevlig service!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
9

Representerar du Ristorante Paganini?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Ristorante Paganini?

På Ristorante Paganini serveras bland annat:

  • Pasta
  • Italienskt
  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på Ristorante Paganini?

Ristorante Paganini ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Kan man beställa take away från Ristorante Paganini?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Paganini. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Vilken typ av stämning är det på Ristorante Paganini?

Vi skulle beskriva stämningen på Ristorante Paganini som mysig och lite lugnare.

Är Ristorante Paganini barnvänligt?

Ja, vi har kategoriserat Paganini som en restaurang som passar att ta med sig barnen till.

Var ligger Ristorante Paganini?

Ristorante Paganini ligger på Västerlånggatan 75, 111 29, Gamla stan. I närheten ligger Slussen. Närmsta tunnelbana är Gamla Stan (ca 300m).